UA RU

Рецепт вертути з гарбузом, кисломолочним сиром та маком від Євгена Клопотенка: "Їжте і відчувайте, як ваше українське серце вкривається насолодою"

Робимо вертуту з гарбузом, кисломолочним сиром та маком.

Шеф-кухар Євген Клопотенко поділився простим та смачним рецептом з гарбуза: вертута з гарбузом, кисломолочним сиром та маком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати гарбузові оладки: оригінальний рецепт від "Сніданку з 1+1"

Як запевнив Євген Клопотенко, вертута з гарбузом, кисломолочним сиром і маком — це те, що вам потрібно у листопаді:

Виходить така дуже прекрасна українська випічка з начинкою, що є дуже на часі. Я створив рецепт, який зробить ранок деяких українців дуже теплим і особливим. То є любов.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепти до Хеловіна: смачні та корисні страви з гарбузом

Сама страва є дуже простою в приготуванні, найважче у процесі — почистити гарбуз. Навіть Євгену було це складно зробити. А далі все легко — етапи приготування від шеф-кухаря:

1. Натріть гарбуз (500 г) та змішайте його з цукром (100 г) й сиром (300 г).

2. Листкове тісто (500 г) розхитайте, поділіть на 2 частини та змастіть розм'якшеним вершковим маслом.

Прям цілий шматок масла беріть, я це зробити забув і потім пошкодував.

3. Зверху викладіть начинку, згорніть, як на відео Клопотенка.

4. Змастить збитим жовтком, посипте маком і печіть 25-30 хвилин при 180 градусах. Смачного!

Їжте і відчувайте, як ваше українське серце вкривається насолодою!

Нагадаємо, що в "Твоєму дні" зараз проходить марафон гарбузових обідів. 5 днів — 5 страв — 5 відтінків помаранчевого! Готуємо гарбузи в усіх можливих варіаціях. Дивіться, як приготувати гарбузовий суп від вінницького кухаря Івана Мельника:

Новини по темі
Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності
Приймаю