Рецепт пісного борщу у тарілці із капустяного качана від ресторатора Дмитра Борисова (смачна страва за 20 хвилин)
Пісний борщ із капустяного качана від ресторатора Дмитра Борисова — прекрасна страва у разгар сезону літніх овочів.
У програмі «Твій день» ресторатор Дмитро Борисов приготував пісний вегетаріанський борщ та подав його у незвичних тарілках з капустяного качану.
Для приготування пісного борщу необхідно взяти наступні продукти:
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тріть картоплю! Руслана Писанка приготувала смачнючі деруни з різними начинками: з м'ясом, сиром та грибами (відео)
Дмитро Борисов сказав:
Підкопчені груші — це основа бульйону. Класичний варіант борщу робиться на наварі з кісток, а так як у нас пісний борщ, то його необхідно чимось наситити. Для цього прекрасно підходять підкопчені груші та сухі карпатські гриби.
Для того, щоб приготувати пісний борщ необхідно:
►Налити в ємність воду, додати до неї сухі карпатські гриби та підкопчені груші, часник, зерна коріандра.
►Нарізати овочі (моркву, картоплю, корінь петрушки) міленькими кубиками та додати їх до карпатських грибів та підкопчених груш.
Дмитро Борисов радить не чистити овочі, а просто гарно вимити, щоб вони зберегли максимальну кількість вітамінів.
►Коли овочі проваряться додати червонокачанну капусту, перець, рівень та різнокольорові томати. Всі інгредієнти проварити на сильному вогні.
►В кінці приготування додати буряк у відвареному вигляді або у вигляді фрешу.
►Після цього додати до борщу квас (комбучу) та терте яблуко — це придасть трішечки ферментованості.
►Додати до страви підсмажені на вершковому маслі цибулю та часник.
Подавати борщ Дмитро Борисов радить у підкопчених лампою качанах капусти.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт стейку із кавуна на грилі з мациком та козячим сиром від відомого ресторатора Дмитра Борисова (відео)