Рецепт пісного борщу у тарілці із капустяного качана від ресторатора Дмитра Борисова (смачна страва за 20 хвилин)

Пісний борщ із капустяного качана від ресторатора Дмитра Борисова — прекрасна страва у разгар сезону літніх овочів.

Поділитися:

У програмі «Твій день» ресторатор Дмитро Борисов приготував пісний вегетаріанський борщ та подав його у незвичних тарілках з капустяного качану.  

Для приготування пісного борщу необхідно взяти наступні продукти:

рецепт приготування пістного борщу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тріть картоплю! Руслана Писанка приготувала смачнючі деруни з різними начинками: з м'ясом, сиром та грибами (відео)

Дмитро Борисов сказав:

Підкопчені груші — це основа бульйону. Класичний варіант борщу робиться на наварі з кісток, а так як у нас пісний борщ, то його необхідно чимось наситити. Для цього прекрасно підходять підкопчені груші та сухі карпатські гриби. 

Для того, щоб приготувати пісний борщ необхідно:

►Налити  в ємність воду, додати до неї сухі карпатські гриби та підкопчені груші, часник, зерна коріандра.
►Нарізати овочі (моркву, картоплю, корінь петрушки) міленькими кубиками та додати їх до карпатських грибів та підкопчених груш. 

Дмитро Борисов радить не чистити овочі, а просто гарно вимити, щоб вони зберегли максимальну кількість вітамінів. 

►Коли овочі проваряться додати червонокачанну капусту, перець, рівень та різнокольорові томати. Всі інгредієнти проварити на сильному вогні.  
►В кінці приготування додати буряк у відвареному вигляді або у вигляді фрешу. 
►Після цього додати до борщу квас (комбучу) та терте яблуко — це придасть трішечки ферментованості.
►Додати до страви підсмажені на вершковому маслі цибулю та часник.

Подавати борщ Дмитро Борисов радить у підкопчених лампою качанах капусти. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт стейку із кавуна на грилі з мациком та козячим сиром від відомого ресторатора Дмитра Борисова (відео)

як приготувати пісний борщ