Стася Ровінська показала синів: ведуча разом з колегою Володимиром Рабчуном завітала на прем’єру мультфільму «Щенячий Патруль»

Стася Ровінська з синами та Володимир Рабчун відвідали допрем'єрни показ мультика "Щенячий патруль"
Instagram/sia_rovinska

Ведучі шоу «Твій день» Стася Ровінська та Володимир Рабчун відвідали допрем’єрний показ мультфільму «Щенячий патруль». Компанію їм склали сини Стасі Еван та Еней.

Поділитися:

Від сьогодні нову частину мультика «Щенячий патруль» можна подивитися в кінотеатрах. Ведучі шоу «Твій день» Володимир Рабчун та Стася Ровінська з синами відвідали допрем’єрний показ мультфільму. Зробили вони це не випадково, адже одного з героїв цієї анімації озвучив ведучий «Сніданку з 1+1» та продюсер шоу «Твій день» Єгор Гордєєв, який через відпустку не зміг відвідати допрем’єрний показ.

Стася Ровінська і Володимир РабчунФОТО: Instagram/sia_rovinska

Стася Ровінська привела подивитися мультфільм про відважних цуценят своїх двох синів: 7-річного Евана та 4-річного Енея. 1-річна Емма не склала компанію мамі та братам. Очевидно, перегляд повнометражного мультфільму ще її мало цікавить. Хлопці були задоволені переглядом, ця частина «Щенячого патруля» їм дуже сподобалася.

Стася Ровінська синиФОТО: Instagram/sia_rovinska

Сама ж Стася, разом з колегою Володимиром Рабчуном, прийшла підтримати свого колегу та продюсера Єгора Гордєєва, який озвучив у мультику телеведучого Марті Викривача. У соцмережах після перегляду мультфільму Стася написала:

Дуже класний мультик, йдіть з дітками обов’язково.

Нагадаємо, уже з 12 серпня нову частину «Щенячого патруля» можна подивитися у кінотеатрах країни. За сюжетом мультика команда відважних цуценят на чолі з хлопчиком Райдером будуть боротися зі злодієм Гамдінґером, який став мером Бухти Пригод.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єгор Гордєєв знайшов брата близнюка – телеведучого у мультику «Щенячий патруль»

Допитливого, винахідливого, спритного і трішки шалеого телерепортера Марті Викривача дублював Єгор Гордєєв. Єгор вважає, що вони дуже схожі з героєм: обидва готові на все, щоб докопатися до істини.

Єгор Гордєєв Щенячий патруль

Ведучі шоу «Твій день» Стася Ровінська та Володимир Рабчун радять обов’язково сходити до кінотеатрів на перегляд мультфільму про спритних, хоробрих і веселих цуценят. А заодно і оцінити акторські навички дублювання Єгора Гордєєва.