У благодійній справі «Твоя мрія» вже понад 3 мільйони гривень та 10 нових подарунків

10 нових сюрпризів: які нові подарунки за своє добре серце одержать учасники благодійної справи Твій день. Твоя мрія

Благодійний марафон «Твій день. Твоя мрія» на 1+1, що допомагає зцілити серця мам і малюків з вадами серця і укомплектувати відділення «акушерська кардіологія» в Інституті Амосова, виходить на фінішну пряму! Новорічні дива наближаються!

Поділитися:

Справа триватиме ще тиждень, до 15 грудня включно. Встигніть долучитися! На наступний день, 16-го грудня внески вже прийматися не будуть. А 17 грудня, напередодні Дня святого Миколая, у прямому ефірі «Твій день» на телеканалі 1+1 визначать з допомогою програми Random Picker і оголосять ім’я переможця головного подарунку – новенької червоної машинки. І імена всіх 10 переможців інших чудових подарунків!

Твій день ведучі фото

Від старту ініціативи «Твоя мрія» завдяки внескам небайдужих українців вдалося зібрати 3 160 253 гривні і далі більше! За цю вибухову активність і добрі серця організатори збільшили кількість подарунків для глядачів!

Все, аби ви завжди вірили  – добро повертається!

Відтепер всі учасники благодійної справи мають шанс отримати окрім новенької червоної машинки – як символу великого доброго серця усіх українців – ще 10 суперподарунків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Благодійна справа «Твоя мрія» збільшила кількість подарунків

Три подарунки від чарівників, партнера «Твоєї мрії» банку Credit Agricole Bank. Хтось одержить один із трьох сертифікатів для розміщення депозиту на суму 50 тисяч гривень кожен та строком на три місяці.

Твій день ведучі фото

Подарунок від компанії «Біг Медіа»: 2 борди – для двох переможців. Ви зможете розмістити туди привітання для ваших рідних або рекламу своїх ідей. Величезна листівка, яку побачить вся Україна!

Подарунки від мережі магазинів «Епіцентр – Центр Техніки»: новенька техніка для дому – посудомийна машина, пральна машина, холодильник від бренду Whirlpool.

призи Твоя мрія фото

«Твій день» готує 2 сюрпризи запрошення. Тому 2 переможця разом з родинами отримають екскурсію на канал 1+1 і на власні очі побачать, як створюється популярне денне шоу: потраплять за лаштунки, познайомляться з ведучими, зроблять фото на згадку та отримують сувеніри.

Ведучий шоу «Твій день» Влад Яма біля головного подарунку – червоної машинки, у прямому ефірі сказав: «На вулиці досить прохолодно, але на серці тепло. Бо я згадую про те обладнання, що вже куплено для відділення «акушерська кардіологія» Інституту Амосова і яке вже зараз рятує життя мам і малюків із вадами серця».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія порятунку маленького життя завдяки проєкту «Твоя мрія»: жінка з вадою серця безпечно народила первістка у відділенні акушерської кардіології Інституту Амосова

З оновленими правилами участі у «Твоя мрія» можна ознайомитися на сайті mriya.1plus1.ua, а також про доповнений перелік подарунків, які розіграють серед учасників цієї благодійної ініціативи. За прозорістю розіграшу, що відбудеться у прямому ефірі «Твій день» 17 грудня, будуть стежити фахівці з Baker Tilly, компанії з Британії, що входить у ТОП-10 аудиторських компаній світу.

Твоя мрія машина фото

Нагадаємо, за перші зібрані 2 мільйони гривень у благодійній справі «Твоя Мрія» було закуплено та передано у відділення акушерської кардіології Інституту Амосова дві реанімаційні системи для немовлят Lifetherm 2002, дві спеціальні медичні тумби, апарат для штучної вентиляції легенів, хірургічний аспіратор, білірубінометр та лампу для фототерапії. У планах за 3-й зібраний мільйон і більше обладнати у відділенні лікарні навчальну лабораторію із симуляційним обладнанням та організувати іншу важливу допомогу.

Детальніше про те, які подарунки зможуть отримати учасники благодійної справи "Твоя мрія", дивіться сюжет: