У прем’єрному випуску вечірнього інфотейнмент-шоу «Твій вечір» з Єгором Гордєєвим говоритимуть про День Збройних Сил України

У новому шоу «Твій вечір» з Єгором Гордєєвим говоритимуть про День Збройних Сил України

Сьогодні о 22:45 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового авторського проєкту Єгора Гордєєва «Твій вечір».

Поділитися:

В прямому ефірі інфотеймент-шоу «Твій вечір» ведучий Єгор Гордєєв разом із гостями у студії у невимушеній формі обговорюватиме актуальні події дня, що добігає кінця, під різними кутами, враховуючи різні погляди. У кожному епізоді підніматимуть декілька тем або питань із суспільного, політичного, спортивного та культурного життя. У кожній програмі братимуть участь 4 запрошених гостя — політики, громадські діячі, експерти в різних галузях та лідери думок, які допоможуть розглянути події під новим кутом. 

Твій вечір

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єгор Гордєєв про шоу «Твій вечір»: «Ми за одним столом зберемо теми, які дотичні до кожного, і людей з геть різних світів»

В першому ефірі ведучий із гостями поговорять про сьогоднішнє свято, яке важливе для всієї країни – День збройних сил України. Тридцята річниця Збройних сил України збіглася з напругою на російсько-українському кордоні. У студії обговорять, чи насправді існує ризик повномасштабної військової операції РФ проти Києва? А також обговорять внесення президентом у Раду  законопроектів про економічні паспорти. Хто з українців їх отримає та коли? 

До студії завітає Тимофій Милованов — радник керівника Офісу Президента, Міністр розвитку економіки (2019-2020), Наталя Мосейчук — телеведуча проектів "Право на владу" і ТСН, Олег Чабан - психотерапевт та Марія Бурмака — волонтерка, співачка.

Гордєєв

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єгор Гордєєв розповів про свій авторський проєкт "Твій вечір": про формат вечірнього шоу, особливих гостей та непересічні історії

Сьогодні у студії «Сніданку з 1+1» Єгор зазначив: 

«Ввечері ми поговоримо про багато історій людських доль, людських зламів. За 30 років незалежності ми звикли менше дякувати і більше боятися. Це треба змінювати, і цим ми будемо займатися у шоу «Твій вечір».

Також Єгор Гордєєв розповів, яким за настроєм буде нове шоу:

«Це буде абсолютно «різнобарвний» стіл. Ми плануємо запрошувати і культурних діячів, і політиків, і лідерів думок, і експертів різних галезуй, наприклад, психотерапевтів. У нас творча амбіція — зібрати за одним столом абсолютно не схожих людей — таких, що в реальному житті можуть навіть ніколи не перетинатися. Можливо, коли ви вперше побачите та їх почуєте, то здивуєтесь, як по-різному «звучить» тема дня у нашому обговоренні», — розповів Єгор в інтерв’ю для сайту 1+1.

Підписуйтесь на офіційні сторінки інфотеймент-шоу «Твій вечір»:

https://www.instagram.com/tviyvechir.official/

https://www.facebook.com/tviyvechir.official/ 

Дивіться інфотеймент-шоу «Твій вечір»  з понеділка по середу «Твій вечір» о 22:45 на телеканалі 1+1.