"Кварталівці" поділились фото та подробицями нещодавньої поїздки до військових

Новий Вечірній Квартал
Актори Квартал 95 показали фото зі зустрічі з військовими

Гумористи передали військовим квадроцикли, дрони та тепловізори, на які зібрали під час останніх благодійних концертів «Кварталу».

Поділитися:

Нещодавно актори Студії «Квартал 95» Євген Кошовий та Олександр Пікалов повернулися з поїздки в Донецьку, Харківську і Дніпропетровську області. Там вони дали 4 концерти для наших захисників та захисниць разом з Дмитром Шуровим та групою KARTA SVITU. Але головною метою поїздки була доставка квадроциклів, дронів та тепловізорів для наших військових, які були придбані за кошти, зібрані на останніх благодійних концертах «Єдиного Кварталу».

Загалом було передано: два квадроцикли для 5-ї окремої штурмової бригади, два квадроцикли для 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу, і ще два квадроцикли — для в/ч 2260 Національної гвардії України, а також — два дрони Mavic та тепловізор для 76-го батальйону 102-ї бригади і дрон Mavic для 122-го Навчального Центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гумор, який працює на перемогу: допомога військовим, волонтерство та благодійні проєкти Студії «Квартал 95»

Квартал 95

Олександр Пікалов та Євген Кошовий про поїздку до військових

Військові дякували за доставлені «презенти» і підкреслювали, що для них зараз дуже важлива така віддушина у вигляді концертів-зустрічей із зірками – адже це дозволяє їм переключитися і трохи відпочити після боїв.

До речі, від початку повномасштабної війни «кварталівці» разом з друзями-артистами дали вже понад 350 виступів для військових, медиків, переселенців. Окрім того, гумористи активно волонтерять, допомагають військовим та цивільним, доставляють на фронт те, що потрібно для нашої перемоги. Зараз всі концерти «Кварталу» – і «Єдиного Кварталу», і «Жіночого Кварталу», – благодійні. Частина коштів від продажу квитків та гроші з благодійних аукціонів з ексклюзивними лотами ідуть на допомогу ЗСУ. За ці кошти купляють те, на що є запити від військових.

«Ми всі зараз можемо жити і працювати завдяки нашим військовим. Тому все, що ми робимо, маємо робити з величезною вдячністю до них. І найголовніше – допомагати нашим захисникам і захисницям, чим можемо. Зараз такий час, що ти повинен спочатку думати не про себе, а про тих, хто нас захищає, – говорить актор Студії «Квартал 95» Євген Кошовий. – Ще з 2014 року ми підтримуємо наших військових – допомагаємо адресно підрозділам, з якими товаришуємо. Навіть важко порахувати, скільки машин ми відправили на передову ще до початку повномасштабного вторгнення. Довго ми не афішували таку нашу волонтерську діяльність, тому що робили все за власні кошти і ні перед ким не потрібно було звітувати. Але зараз, коли ми долучаємо до нашої благодійної діяльності глядачів, які приходять на наші концерти, наших прихильників та підписників в соцмережах, ми почали розповідати про те, що робимо і звітувати. Ми в Україні, нікуди не виїхали, як іноді брешуть про нас, підтримуємо наших людей і допомагаємо військовим, чим можемо. Бо зараз це – обов’язок кожного українця».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки “Кварталу” розповіли про фейли під час виступів, улюблені номери нового концерту та як важливо допомагати (ексклюзив)

Квартал 95 про поїздку до військових

Військові

Пікалов та Кошовий з військовими

Новини по темі