Міка Фаталов розповів, яким уявляє свій ідеальний Новий рік

Новий Вечірній Квартал

Артист студії Квартал 95 про зимові свята і творчі плани на наступний рік.

Поділитися:

Кварталівець Міка Фаталов народився в Грузії, але коли йому виповнилося 6 років, сім'я переїхала в Україну. Відтоді гуморист встиг перейнятися нашою культурою і навіть полюбив шановані українцями «новорічні» страви:

«Оселедець під шубою я оцінив не з першого разу, але зараз він мені дуже подобається. Я взагалі обожнюю морепродукти. Ще мені подобається італійська кухня».

Щоправда, скуштувати домашній святковий салат у новорічну ніч у Міки не вийде — 2019-ий він зустріне на роботі.

«Так вже повелося, що «сміх і радість ми приносимо людям» (Посміхається — Прим. ред.). Тому в новорічну ніч я працюватиму.

Планується велике свято в Stereo Plaza. Запрошуємо туди 31-го грудня і читачів 1plus1.ua!

Так відбувається ось уже 10 років — з тих пір, як у 2008-му Міка Фаталов почав святкувати зі студією Квартал 95. Хоча такий сценарій новорічної ночі артиста нітрохи не засмучує, своє ідеальне свято він уявляє по-іншому:

«Мені б хотілося зустріти Новий рік з родиною десь на островах. Поїсти екзотичних фруктів, погуляти по піску з дитиною і поплавати в теплій воді...».

Але навіть на сцені Міка Фаталов загадає бажання під бій курантів.

«Я вірю, що бажання, загадані в Новий рік, збуваються. У всякому разі, у мене завжди відбувається саме так. Тому перша ніч 2019-го для мене не стане винятком — обов'язково спробую прискорити здійснення своєї мрії, — розповідає актор і ведучий. — Я впевнений, що дива є!

Якщо чогось дуже хочеться, то все здійсниться. Потрібно просто вірити.

Також Міка поділився планами на наступний рік.

«Зараз готуємо великий тур по Україні. До нього у нас теж є концерти. Після Нового року, 3-го січня, фестиваль у Польщі. А на Різдво плануємо трохи відпочити, днів 10. Принаймні це зимове свято я проведу з родиною».

Новини по темі