Степан Казанін розповів, який подарунок хоче отримати на Новий рік

Новий Вечірній Квартал

Учасник Вечірнього кварталу про ніч з 31-го грудня на 1-е січня.

Поділитися:

Артист студії Квартал 95 Степан Казанін цього року отримає від Діда Мороза довгоочікуваний подарунок — Новий рік у колі рідних. Зміни в графіку ще можуть перешкодити, але гуморист зізнається, що надто вже скучив за таким затишним сімейним святом:

«Поки все йде до того, що цього разу я буду 31-го грудня вдома і зможу відзначити Новий рік разом з родиною.

Ялинка, іграшки, олів'є... Здавалося б, все як у всіх, але для мене — велика рідкість.

Адже зазвичай у новорічну ніч я на сцені. Причому виступів може бути одразу декілька — два-три. Одного разу в Одесі — взагалі чотири».

Саме на роботі найчастіше Степану Казаніну доводилося зустрічати Новий рік. Але артист наголошує, що навіть у найбільш звичайний «робочий» Новий рік завжди трапляється щось незвичайне. 

«Без курйозів і форс-мажорів не обходиться. Наприклад, декілька років тому працювали на два зали в одній будівлі. І в якийсь момент переплутали мікрофони. Тобто те, що ми говорили в одному залі, чули в іншому. До тієї хвилини, поки ми це не зрозуміли і не поміняли мікрофони, люди слухали жарти і вітання по два рази (Посміхається — Прим. ред.).

Або траплялося, що зали знаходилися навпроти один одного. Доводилося туди-сюди бігати прямо в туфлях через вулицю по сніжних заметах...

Від традиції загадувати бажання під бій курантів кварталівець врешті-решт вирішив відмовитися.

«Кажуть, коли підпалюєш папірець з бажанням і випиваєш попіл з шампанським, це допомагає від печії. Так ось у мене вже печія від спаленого паперу... (Сміється — Прим. Ред.). Стільки бажань свого часу загадав і майже всі здійснилися. Тому зараз вже намагаюся про всяк випадок не гнівити вищі сили. Тим більше, свій найкращий подарунок я отримаю і так — Новий рік з сім'єю».

Також Степан Казанін поділився враженнями від минулого року. Він, за словами артиста, був гарним:

«Хороший рік. Я б не назвав його ні легким, ні важким.

Така начебто звичайна робота — серіал зняли, кіно зняли, кілька Вечірніх кварталів. Усе, в принципі, за графіком.

Приносили людям сміх і радість. Гумор нам підкидають політики, а ми жартуємо і сподіваємося, що наступного року все буде набагато краще. Взагалі, ми до всього намагаємося з гумором підходити, щоб народ хоча б з нами відпочив і від душі посміявся. Веселих свят!».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак LAUD поділився планами на святкування Нового року

Новини по темі