Над «Новорічним Вечірнім Кварталом» працювали 30 авторів

Новий Вечірній Квартал

Журналісти рубрики «Телесніданок» розповіли секрети створення програми «Новорічний Вечірній Квартал».

Поділитися:

Новорічна телепрограма 1+1: Що канал покаже на Новий рік і свята31 грудня о 20:15 на каналі 1+1 у програмі «Новорічний Вечірній Квартал» головні коміки країни будуть заряджати позитивом на весь наступний рік.

Журналісти рубрики «Телесніданок» побували у Палаці Україна на зйомках святкового випуску гумористичного шоу та дізналися секрети створення програми, яку українці дивитимуться за святковими столами.

Сценарій до новорічного випуску «Вечірнього Кварталу» писали протягом місяця 30 авторів. Сценаристи заздалегідь розподілили між собою всі естрадні номери.

У цьому році «Новорічний Вечірній Квартал» привітає українців раніше від президента. Актори студії «Квартал 95» в образах відомих політиків звернуться до народу з новорічними промовами.

Ми досягли повного розуміння з МВФ. Тепер, коли нам дають транш, навіть не запитують навіщо, – заявив Володимир Зеленський в образі президента.

Серед зіркових гостей «Новорічного Вечірнього Кварталу» буде Наталія Могилевська, яка перед виступом завітає на сербське телебачення. Далі виступатимуть Софія Ротару, «Потап і Настя», «НЕАНГЕЛИ» і Макс Барських.

Кварталівці розповіли, що на Новий рік будуть виступати, однак обов’язково знайдуть час, аби зібратися великою комедійною родиною за святковим столом.

Не проґавте «Новорічний Вечірній Квартал» 31 грудня о 20:15 на каналі 1+1. 

Новини по темі