Новий випуск Вечірнього Кварталу очолив тренди українського YouTube

Новий Вечірній Квартал
19:00
Щонеділі
Вечірній Квартал: Новий випуск шоу очолив тренди українського YouTube

У телеефірі його подивилися майже 5 млн осіб.

Поділитися:

У суботу, 16 березня, в ефірі каналу 1+1 відбулася прем'єра першої частини нового випуску Вечірнього Кварталу, зйомки якого пройшли напередодні, 13 березня.

Володимир Зеленський у Вечірньому Кварталі вперше виступив уже в ролі кандидата в президенти України. У політичних номерах він участі не брав, як і зобов'язує новий статус, але став об'єктом жартів колег по сцені.

Вечірній Квартал по аудиторії 18-54 (Україна) пройшов з рейтингом 5.3% і часткою 18,0%. За аудиторією 18-54 (50К +) рейтинг програми становив 5.6%, частка ― 20,9%. Продукт зі значним відривом від конкурентів лідирував у слоті показу. Випуск Вечірнього Кварталу не тільки очолив ТОП телепродуктів дня, але і став найбільш рейтинговою програмою на українському телебаченні з початку березня в категорії розважальні програми (18-54, 50К+). Охоплення випуску склало 4.7 мільйонів глядачів (4+, Україна).

А вже через добу після виходу в ефір і появи на YouTube, Вечірній Квартал очолив тренди. За добу в Інтернеті його подивилися 1,2 млн осіб.

До речі, другим за популярністю проектом дня став документальний фільм Квартал твоєї мрії, присвячений 15-річчю команди студії Квартал 95. Спецпроект Квартал твоєї мрії зібрав високі показники: за аудиторією 18-54 (Україна) рейтинг ― 4.5%, частка ― 12,7%, серед глядачів 18-54 (50К +) ― 4.4% і 14.1%, відповідно. Програма була лідером в слоті показу. У ТОП найрейтинговіших продуктів суботуи спепроект був другим, поступившись лише Вечірньому Кварталу (18-54 України / 50К +). Охоплення програми склало 4.9 мільйонів глядачів (4+, Україна).

Друга частина нового Вечірнього Кварталу вийде в ефір уже цієї суботи, 23 березня, о 21.40. Глядачі побачать пародію на проект В гостях у Гордона, скетч «розумний дім» Андрія Парубія, виступи Tayanna і Ірини Білик, а також кілька політичних пародій.

Новини по темі