У новому випуску «Вечірнього Кварталу» гумористи запропонують перевіряти кандидатів у президенти на безлюдному острові

Новий Вечірній Квартал
19:00
5 травня
Про що буде новий випуск Вечірнього Кварталу

Гумористи мовою жартів говоритимуть на серйозні теми. 

Поділитися:

Завтра, 3-го листопада, о 21:15 глядачі «1+1» побачать новий випуск «Вечірнього Кварталу» від студії «Квартал 95», у якому гумористи мовою жартів говоритимуть на серйозні теми. 

Валерій Жидков виступить із монологом про майбутні президентські вибори, в якому спробує з’ясувати, як українцям обрати дійсно гідного гаранта держави. Гуморист запропонує влаштувати для кандидатів у президенти справжню перевірку.

Наприклад, зібрати всіх на острові і давати випробування, за результатами яких змагання залишатимуть найбільш слабкі і нечесні учасники. Президент України, роль якого виконає Юрій Крапов, буде визначати, хто із колег-політиків може його зрадити.

Фінальним номером стане лірична пісня за мотивами хіта Кузьми Скрябіна й Ірини Білик «Мовчати», яка торкнеться  питання цензури.   

«Давай уявимо, що не можна співати, Прийняли закон, що треба мовчати. Не можна брехати і правди казати, А тільки мовчати, тихенько мовчати».

Нагадаємо, що прем’єрний випуск «Вечірнього Кварталу», який глядачі «1+1» побачили 27-го жовтня, став найрейтинговішим телепродуктом українського телебачення в осінньому сезоні 2018: за аудиторією 18-54 (Україна) доля випуску склала 21.7%, за 18-54 (50К+) – 20.7%. Рейтинг програми – 6.6% / 6.1% (18-54 Україна/18-54 50К+), продукт впевнено лідирував у слоті показу. 

Дивіться «Вечірній Квартал» завтра о 21:15 на «1+1».

Новини по темі