У новому випуску Жіночого Кварталу Олена Кравець прочитає відвертий монолог про закулісся проекту

На 1+1 новий випуск Жіночого Кварталу можна буде переглянути у суботу о 21:15

На 1+1 новий випуск комедійного шоу можна буде переглянути у суботу о 21:15.

Поділитися:

Завтра, 13 жовтня, о 21:15 глядачі 1+1 побачать другий випуск проекту Жіночий Квартал від студії «Квартал 95». Учасниці нового гумористичного шоу жартуватимуть над собою і чоловіками, будуть співати, танцювати і навіть плакати. Олена Кравець прочитає монолог, присвячений «Жіночому Кварталу».

«Як довго я чекала проекту, який відразу ж домом стане для мене. Ми порівну ділимо сльози та ролі, на всіх одна пудра, помада й застуда, — почне свій виступ Олена — У «Жіночому Кварталі» ми любимо порядок:  сказано в три бути – як штик всі в чотири».

У гумористичних номерах дівчат візьмуть участь і відомі чоловіки: Володимир Зеленський, Євген Кошовий і чемпіон світу з греко-римської боротьби Жан Беленюк. В одній із постановок Вова Зеленський спробує кинути свою дівчину-боксерку Настю Коротку й залишитись живим.

«Вова, знаєш, чому я зараз сама тренуюсь? Бо вранці тренеру щелепу зламала. Оце смішна історія, правда?», — такими словами Настя зустріне свого коханого. До речі, Володимир Зеленський та Анастасія Коротка зіграли пару не тільки на сцені «Жіночого Кварталу», а й у романтичній комедії «Я, Ти, Він, Вона», прем’єра якої відбудеться 27 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Дівич-вечір»: Як пройшла презентація Жіночого Кварталу (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець показала ніжне фото чоловіка й дітей

Нагадаємо, до складу нового гумористичного проекту «Жіночий квартал» увійшли: акторка «Вечірнього Кварталу» Олена Кравець, героїня серіалу «Слуга народу» Ольга Жуковцова, учасниці «Ліги сміху» Анастасія Оруджова, Тетяна Песик, Ірина Сопонару, Валерія Товстолес, Катерина Нікітіна та Олександра Машлятіна, акторка «Вечірнього Києва» і нової романтично комедії «Я, ти, він, вона» Настя Коротка, акторка Молодого театру Анастасія Євтушенко і вокалісти «Голосу країни» на «1+1» Віра Кекелія, Марта Адамчук, Еліна Мбані і Лалі Ергемлідзе. Творці проекту називають дівчат просто ― «14 подруг Кварталу».

Дивіться Жіночий Квартал 13 жовтня о 21:15 на телеканалі «1+1».

Також проект можна переглянути на сайті або в мобільному додатку 1+1 video, який об’єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів 1+1, 2+2, ТЕТ, ПЛЮСПЛЮС, Бігуді, УНІАН-ТБ, 1+1 International, й дає змогу дивитись улюблені програми, фільми та серіали у будь-який зручний для глядача час.