Вечірній квартал: Як живуть політики за жорстких антикорупційних законів

Новий Вечірній Квартал

Новий Вечірній квартал продовжується!

Поділитися:

На телеканалі 1+1 триває гумористичний марафон, в рамках якого покажуть рекордну кількість нових випусків шоу Вечірній Квартал. Сьогодні о 21.15 телеглядачі побачать новий концерт, в якому актори студії «Квартал 95» будуть жартувати не тільки над українськими політиками, а й над світовими лідерами та кіберполіцією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актори «Вечірнього Кварталу» розповіли, як на їхні пародії реагують зірки

В одному з номерів кварталівці покажуть, як виглядав би уряд країни, якби ввели жорсткі закони, що передбачають відсікання кінцівок за хабарі. Так, Віталій Кличко, якого традиційно грає Євген Кошовий, залишиться без голови, а героїня Олени Кравець Юлія Тимошенко частково перетвориться на робота.

«З таким законом України швидко стане Європою. Хоча, якщо звертати увагу не на рівень життя, а на номери машин, то вона вже є Європою», - сказав Петро Олексійович Порошенко у виконанні Юрія Крапова.

Крім того, у новому випуску актори студії «Квартал 95» покажуть, як живе родина, до якої приїхали родичі і затрималися на півроку. У квартирі молодих навіть довелося ввести електронну чергу до ванної кімнати.

«Хто всі ці люди? - Дівер, невістка, зовиця. - Я не питаю, чим вони хворіють, я хочу знати, хто вони!», - перешіптується нещасне подружжя, яке грає Володимир Зеленський та Олена Кравець.

У популярній рубриці «Новини» кварталівці покажуть, що буде зі світом, якщо Північна Корея встановить світове панування.

«Радісна новина. На честь Дня народження Великого вождя оголошується нове державне свято. Тепер 1 січня з 22.00 до 22.15 - тривалі вихідні», - повідомила ведуча рубрики Олена Кра Ве Цун.

«Найлегше до нового світового порядку на планеті адаптувалася Ангела Меркель, тому що її повсякденний одяг повністю збігається з парадним мундиром армії Північної Кореї. А в північнокорейській провінції Росія навіть не помітили зміни політичного режиму. Більш того, там навіть трохи послабла цензура», - додав її напарник Євген Ко Ше Ін. Гостями Вечірнього Кварталу у новому випуску стали гурти «Звери», «Mozgi» і «Друга ріка». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Степан Казанін розповів кумедний випадок, що стався під час зйомок шоу Вечірній Квартал

Новини по темі