Рожева перука і яскраві аксесуари: Мама і хрещена Каменських вразили молодіжними образами

Мама і хрещена Насті Каменських вразили молодіжними образами | 1+1
Фото: JetSetter

Такі яскраві!

Поділитися:

«Вечір прем’єр з Катериною Осадчою» 12 листопада зібрав у столичному Палаці «Україна» найяскравіших зірок українського шоу-бізнесу. Зокрема, свій новий суперхіт Elefante представила співачка NK. А згодом своїм виступом здивували глядачів 64-річна мама зірки Лідія Каменських та 65-річна хрещена Алла Кудлай. Вони презентували пісню «Подруги», яку Настя написала спеціально для рідних.

Мама давно з хрещеною обговорювали ідею заспівати разом. І мамин день народження став ідеальним приводом для такого сюрпризу – втілити їхню маленьку мрію в життя, – розповіла артистка.

Фото: Прес-служба NK

Красуні вразили не лише своїм виступом, а й несподіваними яскравими образами. Так, Алла Кудлай приміряла рожеву перуку та стильний чорний костюм із білими зірками. Доповнила народна артистка України свій образ масивним ланцюжком та браслетами золотого кольору. Мама Каменських вирішила залишити природню зачіску – та й навіщо ховати це розкішне волосся? Лідія вбралася у ніжно-блакитний піджак із великими білими ґудзиками та порвані джинси. Екстравагантності луку додали яскраво-рожеві пальчатки, літери на широкому «золотому» поясі та модні окуляри трикутної форми. А сяйливі усмішки модниць зробили їх ще красивішими.

Фото: JetSetter

Фото: Прес-служба NK

Тепер зрозуміло, звідки у Насті така пристрасть до неординарних аутфітів. До слова, співачка теж не відставала і приміряла одразу декілька трендів осені. Тут тобі і шкіра, і тваринний принт, і яскраві кольори. Щоб дізнатися більше про тренди цього сезону, читай наш і надихайся стильними поєднаннями.

Нагадаємо, нещодавно .

Читай ще більше зіркових новин:

1. 

2. 

3.