Від нового треку Вєрки Сердючки у її слухачки почалися пологи

Від нового треку Вєрки Сердючки у її слухачки почалися пологи | Шоу-бізнес | 1+1
Фото: Прес-служба «Світського життя»

Шалені ритми!

Поділитися:

Днями у київському Палаці «Україна» відбувся яскравий концерт «Вечір прем’єр з Катериною Осадчою». Захід традиційно зібрав найяскравіших зірок українського шоу-бізнесу, які своїми виступами на довго покращили настрій усім гостям свята.

Так, свою нову композицію представила й епатажна Вєрка Сердючка. Шанувальники зірки вже декілька років чекали на її повернення до світу українського шоу-бізнесу, і ось це нарешті сталось. Вєрка виконала запальний трек під назвою Make It Rain Champagne та примусила всіх присутніх піти в танок. До слова, на сцену артистка вийшла у своєму легендарному вбранні – саме в ньому вона представляла Україну на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення» у 2007-му.

Фото: JetSetter

«Вечір прем’єр з Катериною Осадчою» став унікальною нагодою почути Make It Rain Champagne, адже композиції ще немає у вільному доступі. Ба більше, записана вона була лише за день до виступу в одній зі студій Стокгольма.

Певно, нова пісня Сердючки й справді потужна, адже, як повідомляє українське видання JetSetter, в однієї з гостей вечора просто посеред виступу зірки почалися пологи. Тож із Палацу «Україна» жінка вирушила до пологового будинку. 

Більше цікавих зіркових новин читай тут:

1. 

2. 

3. 

4.