Як схуднути за допомогою танцю живота

Як допоможе схуднути танець живота
Фото: @shaker_soliman, @allakushnirofficial

Танець живота – не тільки приємне заняття, але й вдала альтернатива дієтам та спортивним навантаженням.

Поділитися:

Танець живота спалює приблизно 400 ккал за годину занять. Крім того помічено, що танцівниці починають їсти менше, ніж зазвичай. Все це завдяки гарному настрою, який виникає під час танців. Адже коли людина щаслива, їй не потрібні антидепресанти у вигляді шоколадок чи тістечок.

Мистецтво танцю живота походить зі Сходу. З давніх часів цей пластичний танок став символом жіночності та чуттєвості. Зараз він переживає друге народження. Танець живота стає все більше популярним у європейських країнах, де це мистецтво опановують сучасні жінки.

Шанувальниці цього танцю щиро вірять в те, що за його допомогою можна з легкістю позбутися зайвих кілограмів. А ще – такі танці покращують загальний стан здоров’я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як готували наложниць до першої шлюбної ночі

Ще з давніх часів танець живота включав спеціальні методики, які і сьогодні перевершують багато сучасних способів корекції фігури. Кожен, хто хоч раз бачив східний танець, помічав, що основне навантаження припадає на стегна і прес, але не менше долучені до процесу руки і шия.

Ми розповімо про рухи, які допоможуть схуднути.

1. Руки.

Рухи руками покращують роботу суглобів, знімають напругу в області шиї, а також досить швидко покращують пластичність.

2. Стегна.

Процес похитування стегнами залучає усі групи м'язів спини, преса і сідниць.

А ось поштовхи стегнами допоможуть подолати цилюліт в області сідниць. М'язи стають більш пружними, а шкіра – еластичною. Поштовхи стимулюють роботу внутрішніх органів і прискорюють процес схуднення.

3. Голова.

Робота з м'язами шиї дозволяє поліпшити постачання крові до головного мозку, що стимулює збагачення киснем, сприяючи більш активну розумову діяльність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 цікавих фактів про серіал Величне століття. Нова володарка

4. Фронтальні поштовхи.

Вони особливо корисні для зміцнення м'язів преса та поліпшення рельєфності. Саме ці вправи сприяють вирішенню гінекологічних проблем.

5. Вправа «Хвиля».

У цій вправі беруть участь тільки стегна, а верхня частина тіла залишається нерухомою. Опишіть стегнами окружність у напрямку зверху вниз, виконуючи при цьому дрібні кроки вперед.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Догляд за волоссям: Секрети турецьких жінок

6. Вправа «Вісімка».

Потрібно подумки уявити собі вісімку на рівні талії і описати її стегнами. Вісімка в танці живота може бути глибокою – це допоможе схудненню боків. Як виконувати: стегна максимально відведіть в сторону і піднімайте вгору.

7. Вправа «Маятник».

Виведіть праве стегно убік, потім вгору, після чого опустіть його по діагоналі вниз. Виконуйте ті ж рухи лівим стегном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Сумська озвучила героїню у новому серіалі Величне століття. Нова володарка

8. Рух «Тряска».

Існують такі види тряски: животом, руками, стегнами, а також вертикальна тряска та тряска на ходу. У всіх випадках в основі вправи є вібрація. Спочатку цей рух буде важко виконувати більше 1-2 хвилин, оскільки дуже швидко втрачається темп і втомлюються всі м'язи. Однак з часом ця вправа не буде вже такою складною. Зауважимо, що в професійних танцях живота тряска може тривати 10-15 хвилин.

Займатися цими танцями можна як у студії, так і вдома. В інтернеті повно відео-уроків та цю тему. Для початку підберіть приємну музику для занять, яка створить необхідну атмосферу загадковості і таємничості Сходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 цікавих фактів про виконавицю головної ролі у серіалі Величне століття Анастасію Тсілімпоу

Східні танці цілком можуть замінити звичайний фітнес. На відміну від спорту, танець живота і фігуру покращує, і вчить красиво рухатися, і розвиває жіночу сексуалність. Ви справді відчуєте себе жінкою-спокусницею.

@allakushnirofficial

Нагадаємо, що сьогодні, 24 вересня о 17-10 на телеканалі 1+1 відбудеться довгоочікувана прем’єра нового турецького серіалу Величне століття. Нова володарка. Стрічка розповідає про життя нащадка легендарної Роксолани, султана Ахмеда I, та його фаворитки, красуні Анастасії (Кесем). Юна дівчина, як і Гюрем Султан, пройшла тернистий шлях від полону до трону могутньої держави, і змогла стати найвпливовішою жінкою Османської імперії.

Дивіться драматичний серіал Величне століття. Нова володарка (Кесем) з понеділка по п’ятницю о 17-10.