Горбунов зізнався, від чого відмовився заради сина

Юрій Горбунов зізнався, від чого відмовився заради сина | 1+1
Фото: Elle UA

А також розповів про кохання з Осадчою та улюблені місця Києва.

Поділитися:

Актор, продюсер і ведучий Юрій Горбунов до прем'єри серіалу «Великі Вуйки» знявся у красивій фотосесії для Elle UA на тлі осіннього Києва. В інтерв’ю глянцю він розповів власну історію підкорення столиці, назвав улюблені місця, згадав свої студентські роки та перші пригоди в місті.

Свого часу Горбунов приїхав до Києва з Івано-Франківщини – вступати до театрального інституту імені Карпенка-Карого. Ведучий зізнався, шо легко прижився у столиці:

«Кожен навчальний день приносив кайф, бо я займався справою до душі, – згадує Юрій. – Не можу сказати, що Київ мене ламав. Ми, студенти, органічно влилися в нього. За рік навчання ми відвідали всі екскурсії, побували у всіх музеях, храмах, у Лаврі, Софійському соборі. Те, про що колись читали в шкільних підручниках, нарешті побачили наживо. І зараз, коли я багато подорожую світом, розумію, скількох прекрасних споруд у Києві я не помічаю».

Саме в студентські роки у майбутньої зірки з’явилися улюблені місця у столиці, з якими пов’язані теплі спогади юності.

«Більшість улюблених закладів років студентства давно вже зникли з карти: це «Варенична» на Хрещатику, де були найсмачніші вареники понад двадцяти видів; кафе «Вечірній Київ», де ми пили каву; кафе «Гаряче молоко», в якому ми смакували молоко з бубликом, а потім цупили красиві великі чашки в гуртожиток. Ходили до театру Франка і сиділи на лавці у сквері. На Хрещатику ми вчилися, тож він взагалі нам рідний. Ми, голодні студенти, постійно бігали на Бессарабку пробувати курагу, горіхи чи виноград, вдавали «смачне/не смачне». І продавці розуміли, що нічого ми не пробуємо, а нахабно ходимо поїсти, але чомусь дозволяли нам це робити. Сьогодні я люблю гуляти Маріїнським парком і Володимирським узвозом це місця наших романтичних побачень», – поділився Юрій.

Так, сьогодні Горбунов – зірка із шаленим графіком, ведучий топових проектів на 1+1 і продюсер фільмів та серіалів. При цьому сім’я для нього лишається в пріоритеті. На питання, чи не відчуває він провину перед сином через постійну відсутність удома, Юрій зізнався, що після народження Івана завжди йде на певні компроміси:

Раніше я міг увечері зустрітися з друзями, а зараз поспішаю додому. Там моя кровинка, всі інші справи можуть почекати.

Із коханою дружиною Катериною Осадчою Горбунов обожнює подорожувати. Підписники ведучих знають, що пара часто вирушає в романтичні подорожі і публікує світлини з різних країн. Виявляється, ведучий планує об’їхати весь світ.

«Ми багато де були: Франція, Нідерланди, Таїланд, Мальдіви, Південно-Африканська Республіка, Республіка Маврикій. У планах об’їздити все на світі. Я дуже хочу в Токіо, але Катя поки що вагається. Вона там в юні роки працювала моделлю, і в неї лишилися не найкращі спогади. Та я думаю, що ми все одно поїдемо. Чекаємо, коли Іван підросте, аби мандрувати різними Діснейлендами, а зараз можемо вирушити хіба що на море», – розповів Юрій.

Також Горбунов зізнався, що найбільше цінує у своїй коханій: «Усе! Розбирати по частинах – не творчо, а пояснювати, чому ти любиш цю людину, дивно. Тому – за все разом!».

Нагадаємо, що на честь старту серіалу «Великі Вуйки» Юрій Горбунов запустив флешмоб #підкорювачікиєва і закликав усіх розповідати свої історії підкорення столиці в соцмережах. Цікавими фактами уже поділилась низка українських зірок – читай про них тут.

Найцікавіше Юрія Горбунова та Катерину Осадчу читай на нашому сайті:

1. Сміливо: Осадча дозволила Горбунову поцілуватися з Мейхер

2. Юрій Горбунов хизується своєю розкішною дружиною (фото)

3. Юрій Горбунов мріє побачити Катю Осадчу в латексі

4. Катя Осадча вражена романтичним подарунком від Горбунова

5. Осадча зізналась, який насправді характер у її коханого Горбунова

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.