Лілія Ребрик із чоловіком станцювали запальний джайв (відео)

Лілія Ребрик із чоловіком станцювали запальний джайв (відео) | 1+1
Фото: JetSetter

Оце так швидкість!

Поділитися:

Телеведуча, акторка серіалу «Великі Вуйки» Лілія Ребрик не втомлюється тішити шанувальників цікавими фото та відео з особистого життя. Нещодавно зірка ділилася танцювальними успіхами своєї старшої доньки Діани, а днями й сама пустилась у танок.

На сторінці Лілії в Instagram з’явилося відео, на якому разом зі своїм чоловіком, хореографом «Танців з зірками» Андрієм Диким вона танцює енергійний джайв. Це відбулося під час святкування Хелловіну у їхній танцювальній студії. Подружжя в оточенні батьків своїх вихованців влаштувало майстер-клас маленьким танцівникам.

Діти знімають на телефони – а батьки танцюють))) І це реальний темп, не прискорений, – поділилася телеведуча.

Підписникам акторки подобається  відкритість та позитив Лілії, тому вони одразу засипали її прихильними коментарями. «Від одного відео заряджаєшся, уявляю, що відчуваєш біля вас», – написала шанувальниця. «Яка ви позитивна! Усмішка просто чарівна», – прокоментувала інша підписниця телезірки.

До слова, чоловік Лілії Андрій на відео танцює із зафіксованою рукою. Виявляється, він надірвав м’яз, але навіть це не зупинило хореографа на шляху до запального танцю.

Лілія Ребрик веде активне життя і нещодавно поділилася з нами, як їй вдається все встигати

А в інтерв'ю Катерині Осадчій ведуча пригадала, як приїхала з Чернівців до Києва. Дивись у відео:

Більше подробиць із життя зірки читай у матеріалах:

1. Лілія Ребрик: «Не дозволяла собі закохуватися, поки не виплачу кредит»

2. Лілія Ребрик захопила граційним стрибком (фото)

3. Лілія Ребрик замилувала мережу ніжними світлинами з чоловіком

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.