Канал 1+1 завершив зйомки серіалу «Великі Вуйки»

Канал 1+1 завершив новий сезон серіалу Великі Вуйки | Український серіал | 1+1

Прем’єра україномовної комедії «Великі Вуйки» відбудеться вже восени на телеканалі 1+1.

Поділитися:

Телеканал 1+1 завершив зйомки нового 16-серійного серіалу «Великі Вуйки» про пригоди гуцулів із «Останнього москаля» в Києві. Знімали проект декілька місяців. Оскільки за сюжетом майже всі події відбуваються в Києві, команда задіяла багато знакових локацій столиці.

Наприклад, для однієї зі сцен знімальна група перекрила частину руху на Подолі та влаштувала імпровізований затор із більш ніж півсотні машин на Андріївському узвозі.

Креативний продюсер серіалу Юрій Горбунов розповідає, що у «Великих Вуйках» автори хотіли не тільки перенести героїв у нове середовище, але й показати глядачу Київ, стиль життя столичної молоді, звички та характер сучасних киян.

«Гуцули, які все життя провели в горах, потраплять у найбільший мегаполіс України. У столиці їм доведеться не тільки познайомитися з новими персонажами, а й адаптуватися до нового ритму життя. Сучасна квартира з купою малознайомої техніки, багатолюдне метро з великими ескалаторами, торгові центри зі спокусливими пропозиціями, салони краси, гастрономічні відкриття та безліч розваг», — розповідає Юрій Горбунов і зазначає, що глядач прогуляється разом із героями Хрещатиком, Майданом Незалежності та київським залізничним вокзалом. А також впізнає в серіалі набережну Річкового вокзалу, де вуйко Бодя під час фестивалю вина перевтілиться на «Богданьє-сомельє».

Окрім яскравих локацій, команда проекту вражатиме й зірковим складом, адже продюсери залучили до зйомок багатьох представників українського шоу-бізнесу. Зокрема, Катерина Кухар зіграє у «Великих Вуйках» ворожку, Михайло Поплавський — міністра інфраструктури, Надія Мейхер — кохану вуйка Івана Петрука.

Також глядачі побачать Ігоря Ласточкіна, Дмитра Коляденка, Євгена Кота та інших зірок.

Знімають новий серіал молоді режисери — Мітя Шмурак і Дмитро Маніфест, для яких «Великі Вуйки» стали першим масштабним проектом. До серіалу вони створювали кліпи для найпопулярніших українських артистів. Тож у комедію перенесуть із минулого досвіду чимало спецефектів і режисерських рішень, які мають надати проекту свіже бачення.

«Застосування різних спецефектів дає для серіалу важливу річ — це вже не «село в селі», тут село приїжджає в місто. Місто диктує нові умови та новий погляд камери на те, що відбувається», — ділиться Дмитро Маніфест.

За сюжетом комедії, вперше в історії Великих Вуйок влада виділила кошти на будівництво дороги до села. Але через корумпованого чиновника право на будівництва віддають селу-конкуренту — Малим Вуйкам. Сільський голова Василь Микитюк вирішує зібрати делегацію та поїхати добиватися справедливості до самої столиці.

З «Останнього москаля» в новій комедії з’являться гуцули Іван Петрук (Юрій Горбунов), Бодя (Володимир Ніколаєнко), Штефко (Назар Задніпровський), сільський голова Василь Микитюк (Володимир Горянський), а також жіночі персонажі Ірка (Лілія Ребрик) та Марічка (Наталія Корецька). Нові ролі в серіалі зіграють Анна Кошмал («Село на мільйон», «Хазяйка»), Артур Логай («У неділю зранку зілля копала»), відома глядачу за фільмом «Скажене весілля» пара Інни Приходько та Арама Арзуманяна. 

«Для каналу 1+1 дуже важливо зібрати всю родину перед телевізором і подарувати особливий настрій не лише на вечори перегляду, а щоб усім ще довго хотілося обговорювати жарти та вислови улюблених героїв. Ми прагнемо ефекту занурення глядача у світ Великих Вуйок,  і, як нам здається, команді вдалося створити цю особливу атмосферу. Сподіваємося, що перегляд цієї феєрії яскравих фарб і зрозумілого гумору стане справжньою подією для глядачів», — коментує Олена Єремєєва, головний продюсер серіалів і фільмів каналу 1+1. 

Виробництвом проекту займався «1+1 Продакшн». Комедія є спін-офом культового серіалу «Останній москаль», який під час показу зібрав рекордні телерейтинги. Продюсери нового проекту — Олена Єремєєва, Дарина Жукова, Христина Шкабар, креативний продюсер — Юрій Горбунов, головний автор — Микола Куцик, сценаристи — Ярослав Стень, Богдан Гациляк, Олексій Приходько.

 Чи вдасться жителям Великих Вуйок приборкати Київ, глядачі каналу 1+1 побачать цього року — прем’єра комедії запланована на осінь. 

 Дивись анонс серіалу «Великі Вуйки»:

Читай також інші матеріали про серіал «Великі Вуйки»:

1. Катерина Кухар постане в несподіваній ролі у серіалі «Великі Вуйки»

2. Михайло Поплавський зіграє у комедії «Великі Вуйки»

3. Надія Мейхер і Юрій Горбунов зіграють закоханих у комедійному серіалі «Великі Вуйки»