Катерина Кухар постане в несподіваній ролі у серіалі «Великі Вуйки»

Катерина Кухар зіграє незвичну роль у серіалі Великі Вуйки | Новини шоу-бізнесу | 1+1

Такого повороту ніхто не очікував.

Поділитися:

Відома українська прима-балерина та суддя нового сезону шоу «Танців з зірками» Катерина Кухар заінтригувала прихильників веселим та жартівливим відео зі знімального майданчику серіалу «Великі Вуйки».

На короткому ролику, який з’явився сьогодні на сторінці телеканалу 1+1 та в акаунті Катерини Кухар, балерина в жартівливій формі навчає танцювальним па акторів Володимира Горянського та Володимира Ніколаєнка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Канал 1+1 ???? Офіційна сторінка (@1plus1_ua) on

Тримаємо спинку, лікті, – зауважувала суддя «Танців з зірками».

Відбувалося це якраз під час зйомок серіалу «Великі Вуйки» – спін-офу культової комедії «Останній москаль».

Тому в образах акторів з легкістю можна впізнати гуцулів Василя Микитюка та кума Бодьо.

Танцювальний урок перервав Юрій Горбунов – креативний продюсер комедії.

Катю, ти переплутала проекти! Це «Великі Вуйки», а не «Танці з зірками», – звернувся він до зірки та швидко забрав її з кадру.

Оскільки нещодавно телеканал 1+1 підтвердив, що Катерина Кухар знову обійме суддівське крісло у «Танцях з зірками», прихильники припустили, що на знімальний майданчик очікуваного серіалу вона вирушила на пошук учасників нового сезону, адже їхні імена ще тримаються у суворій таємниці.

«Вона просто фанат свої справи», «Наречена одного з вуйок», «Шукає учасників нового сезону Танців», –  озвучували свої версії прихильники у коментарях.

Продюсери «Великих Вуйок» розвіяли всі здогадки та підтвердили, що Катерина Кухар насправді отримала роль у комедії. Вона з’явиться на екранах глядачів в образі циганки.

«Мій персонаж у фільмі – молода красива циганка, яка ворожить на картах. Вуйки зустрінуть її на київському вокзалі та звернуться за порадою у любовних справах. А от що скажуть карти нашим гуцулам, дивіться у серіалі. Доля – таємнича та загадкова річ, вона любить жартувати», – описала свою серіальну героїню Катерина.

За словами балерини, роль циганки для неї виявилась несподіваною, але зрозумілою.

«У моєму репертуарі є партія циганки Есмеральди. Як запрошений артист я з нею гастролювала по Іспанії та Італії. Тому на знімальному майданчику мені було зрозуміло, якою цю роль бачив режисер.

Але враховуючи те, що «Великі Вуйки» – це все таки комедія, а не драма, я у свій образ додала нотку веселощів і шаленості. Це буде цікавий цигансько-український колорит», – додала Катерина.

Катерина Кухар стала не єдиною запрошеною зіркою у новій комедії. Ролі у «Великих Вуйках» також отримали Надія Мейхер, Михайло Поплавський, Ігор Ласточкін та Дмитро Коляденко. Продюсери обіцяють, що глядача на екранах чекають і інші зіркові сюрпризи.

У той же час команда шоу «Танців з зірками» також тримає інтригу та не відкриває імена учасників наступного сезону. Тому цілком ймовірно, що один із вуйків справді зможе вийти на паркет. 

Нагадаємо, за сюжетом комедії, вперше в історії Великих Вуйок влада виділила кошти на будівництво дороги до села. Але через корумпованого чиновника право на будівництва віддають селу-конкуренту – Малим Вуйкам.

Сільський голова Микитюк вирішує зібрати делегацію та поїхати «добиватися правди» до самої столиці.

Виробництвом серіалу займається 1+1 Продакшн. Продюсери стрічки: Олена Єремєєва, Дарина Жукова, Юрій Горбунов, Христина Шкабар.

Авторами сценарію комедії «Великі Вуйки» став Микола Куцик, Олексій Приходько, Ярослав Стень та Богдан Гациляк, які створювали й оригінальну історію.

Читай також інші новини про Катерину Кухар:

  1. Катерина Кухар із чоловіком та донькою відпочила у Болгарії (сонячні фото)
  2. Кухар опублікувала фото із сином – і він дуже на неї схожий
  3. Весільний вірус: обирати весільну сукню Катерині Кухар допомагали Катерина Осадча, Влад Яма та Андре Тан
  4. Катерина Кухар відверто розповіла, чому свариться з чоловіком
  5. Тендітна Катерина Кухар похизувалася розкішною фігурою в купальнику
Новини по темі