Серіал «Великі Вуйки» став найкращим прем’єрним комедійним серіалом осені

Серіал «Великі Вуйки» став найкращим прем’єрним комедійним серіалом осені

Комедію переглянули майже 10 мільйонів українців.

Поділитися:

Нещодавно завершився показ 16-серійної комедії «Великі Вуйки», який став одним із найобговорюваніших проектів осені. Серіал є спін-офом культової комедії «Останній москаль» і розповідає про знайомих глядачам гуцулів із села Великі Вуйки. Вони переїжджають до Києва і потрапляють у смішні та курйозні столичні пригоди. 

Серіал пройшов із високими показниками телеперегляду. За аудиторією 18-54 (Україна) рейтинг комедії становив 3.7%, а середня частка  12.6%; за аудиторією 18-54 (міста 50 тис+) рейтинг склав 2,9%, середня частка  10,2%. Загальна аудиторія серіалу «Великі Вуйки» становить майже 10 млн українців (4+, вся Україна).  

«Цієї осені нам вдалося зібрати достатньо сильний сезон серіалів для наших глядачів. І ми дуже задоволені, що першу комедійну прем’єру – «Великі Вуйки» – позитивно сприйняла аудиторія. Ми вже розпочинаємо роботу над продовженням цієї історії у другому сезоні, а також готуємося стартувати з понеділка з наступним комедійним серіалом «СидОренки-СидорЕнки» про вічні сімейні цінності. Сподіваємось, що наша насичена комедійна лінійка подарує українцям гарний настрій та позитив»,  коментує Максим Кривицький, керівник «Телевізійного бізнесу», генеральний продюсер каналу 1+1.

Нагадаємо, серіал закінчився тим, що Міністр інфраструктури підписав указ про будівництво дороги у село Великі Вуйки, самітник Іван Петрук знайшов у Києві своє кохання  співробітницю «Укрзалізниці» Галину, син Микитюка Андрій зробив пропозицію своїй дівчині Анні, а сільська продавчиня Ірка нарешті завоювала кохання свого життя  Штефка. Пригоди у столиці змінили героїв  тепер зміни чекають і село Великі Вуйки.

Серіал «Великі Вуйки» отримав резонанс у пресі та соцмережах. Головні герої-гуцули Іван Петрук, його кум Бодя, авантюрист Штефко та сільський голова Василь Микитюк стали народними улюбленцями. До старту серіалу креативний продюсер проекту Юрій Горбунов запустив флешмоб #підкорювачікиєва, закликаючи усіх охочих ділитися у соцмережах своїми історіями про життя у столиці. До флешмобу активно долучилися українські зірки – Дмитро Шуров, Михайло Поплавський, Фагот, Святослав Гринчук, Артур Логай розповіли, як підкорювали найбільший український мегаполіс.

До того ж у Київському метрополітені з'явилася серія постерів з простими, але важливими правилами поведінки в метро від улюблених та впізнаваних героїв комедії. Потяг із серіальними гуцулами до 14 листопада можна зустріти на синій лінії метро.

Головні ролі у серіалі «Великі Вуйки» виконали Юрій Горбунов, Володимир Горянський, Назар Задніпровський, Володимир Ніколаєнко, Надія Мейхер, Лілія Ребрик, Наталія Корецька, Анна Кошмал, Артур Логай, Інна Приходько та Арам Арзуманян. А також у стрічці в епізодичних ролях з’явилися українські зірки Катерина Кухар, Михайло Поплавський, Ігор Ласточкін та інші.

Виробництвом проекту займався 1+1 Продакшн. Продюсерами проекту виступили Олена Єремєєва, Дарина Жукова, Христина Шкабар, креативним продюсером – Юрій Горбунов. Головним автором став Микола Куцик, а сценаристами – Ярослав Стень, Богдан Гациляк і Олексій Приходько.

Режисери серіалу – Мітя Шмурак та Дмитро Маніфест. Саундтрек «Великі Вуйки керують світом» виконав відомий український гурт ТНМК.

Читай також інші матеріали про «Великих Вуйок»:

1. Осадча, Мейхер, Кухар та інші: Комедія «Великі Вуйки» вражає «зорепадом»

2. Лілія Ребрик: «Не дозволяла собі закохуватися, поки не виплачу кредит»

3. «Я, певно, дуже хочу заміж», – зірка «Великих Вуйок» Інна Приходько

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.