У київському метро з'явилися кумедні плакати з правилами поведінки від героїв «Великих Вуйок»

У київському метро з'явилися кумедні плакати з правилами поведінки від героїв «Великих Вуйок»

Улюблені герої стали ще ближчими.

Поділитися:

Телеканал 1+1 та Київський метрополітен запустили спільний проект разом із популярним комедійним серіалом «Великі Вуйки». У столичній підземці з'явилася серія постерів із простими, але важливими правилами поведінки в метро від улюблених та впізнаваних героїв комедії. Потяг із серіальними гуцулами можна зустріти на синій лінії метро.

У вагонах є 8 плакатів, на яких знаменита гуцульська делегація жартівливо закликає пасажирів метрополітену бути ввічливими, уважними та обережними під час поїздок. Комедійні персонажі Іван Петрук (Юрій Горбунов), Штефко (Назар Задніпровський), Бодя (Володимир Ніколаєнко) та сільський голова Василь Микитюк (Володимир Горянський) просять дотримуватись як правил, прописаних й затверджених рішенням Київської міської ради, так і неформальних правил етикету у громадському транспорті.

«Притуляйтеся до коханих, а не до дверей у вагонах метро», «Тут тобі не полонина, щоб наплічник не знімати», «Гуцульські вчені дослідили: хто платить карткою в метро, встигає зустріти на станції Тома Круза», — звертаються до киян та гостей міста улюблені гуцули.

Герої «Останнього москаля» та «Великих Вуйок» давно стали народними улюбленцями, тож Київський метрополітен охоче підтримав ініціативу каналу 1+1.

«Ми хочемо, щоб проект сприяв підвищенню культури пасажирів та спонукав бути взаємно ввічливими, дбайливо ставитись до інших пасажирів, дотримуватися громадського порядку та не провокувати небезпечні ситуації під час користування метрополітеном», — розповіла радник начальника Київського метрополітену Наталка Макогон.

Метропоїзд із героями «Великих Вуйок» курсуватиме синьою гілкою до 14 листопада.

Нагадаємо, прем’єра серіалу «Великі Вуйки» на телеканалі 1+1 відбулась 14 жовтня. Комедія є спін-офом культового серіалу «Останній москаль» та розповідає про пригоди вже відомих глядачу героїв-гуцулів у Києві. За сюжетом 16-серійної комедії, вперше за всю історію села Великі Вуйки сюди збираються прокласти дорогу. Але корумпований чиновник з області віддає право на будівництво дороги в сусіднє село – Малі Вуйки. Побоюючись того, що вся молодь поїде, і село вимре, голова збирає ініціативну групу та їде до Києва вирішувати питання будівництва дороги. У новому сезоні Вуйки підкорюють Київ і відкривають для себе особливості столичного життя.

Читай також інші матеріали про «Великих Вуйок»:

1. 5 беззаперечних причин переглянути серіал «Великі Вуйки»

2. «Вона мене з собою познайомила»: Назар Задніпровський розповів про наполегливу кохану

3. Таємнича Анна Кошмал вперше розповіла про маленького сина

4. Сміливо: Осадча дозволила Горбунову поцілуватися з Мейхер

5. Українські зірки публікують архівні фото та діляться історіями про переїзд до Києва

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.