«Відморожений» став найуспішнішим україномовним серіалом року

«Відморожений» став найуспішнішим україномовним серіалом року

Комедію переглянули майже 4 мільйонів українців.

Поділитися:

16 грудня на 1+1 з високими показниками телеперегляду відбулася прем’єра комедійного серіалу «Відморожений» з Дзідзьо в головній ролі. Цікаво, що у день прем’єри 1+1 став лідером дня серед усіх українських телеканалів.

Загальна телевізійна аудиторія перших чотирьох серій проекту склала 3,8 млн глядачів (4+ вся Україна). В середньому прем’єра пройшла з рейтингом 4,6% та часткою 17,8% за аудиторією 18-54 Україна та рейтингом 3,9% і часткою 16,6% за аудиторією 18-54 (50К+). Це найкращий старт україномовного серіалу 2019 року та найкращий старт серіалу власного виробництва телеканалу. Також у день прем’єри комедійного проекту 1+1 став лідером дня українського ТБ.

«Прем’єра серіалу «Відморожений» виправдала наші очікування та аудиторії 1+1. Він завершує успішний марафон комедійної серіальної лінійки осіннього телесезону. Попереду — гучні новорічні прем’єри. Очікуємо на традиційно високі показники телеперегляду у святкові дні», — прокоментував генеральний продюсер каналу 1+1 та директор телевізійного бізнесу Максим Кривицький.

Нагадаємо, у центрі сюжету серіалу — історія веселого авантюриста із 90-х Михайла Дзідзюка, роль якого виконав співак, актор, тренер вокального проекту «Голос. Діти», народний улюбленець — Дзідзьо. Герой у минулому став учасником наукового експерименту і «заморозився» в кріокамері на довгих два десятки років. Хоча він і «прокинеться» в сучасному, але розумом, звичками і менталітетом залишиться ще у тих лихих 90-х. 

До слова, проект «Відморожений» є власною розробкою телеканалу 1+1. Продюсери комедійного серіалу — Олена Єремєєва та Дарина Жукова. Авторами сценарію є Кирило Тимченко, Павло Остриков, Юрій Русин та Роман Розенгурт.  Виробництвом проекту на замовлення каналу 1+1 займався продакшн «ОСНОВА ФІЛЬМ». Продюсери — Тетяна Куц та Вікторія Горенштейн.

Дізнавайся цікаві подробиці зі зйомок комедійної стрічки просто зараз:

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. 

2. 

3.