«Я мріяла про пластичну операцію», – Віра Кекелія

Віра Кекелія розповіла про бажання зробити пластичну операцію
Фото: Анастасія Теликова

Учасниця Жіночого Кварталу розповіла, як не могла прийняти себе.

Поділитися:

Співачка, зірка Голосу країни, учасниця Жіночого Кварталу та вокалістка Танців з зірками Віра Кекелія приваблює глядачів не лише сильним, особливим голосом, а й харизматичною зовнішністю. Сьогодні вона має цікавий стиль, який їй чудово пасує, впевнено виглядає і щаслива в коханні з музикантом Романом Дудою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віра Кекелія та Роман Дуда розповіли про поповнення в сім’ї

Важко повірити, але свого часу Вірі було важко полюбити себе. Про це вона розповіла виданню Караван історій.

«Я тільки-но починаю приймати себе, свою фігуру, свої пальці, вуха, очі, ніс. Мені завжди шалено не подобався мій ніс. Із дитинства мріяла – але дурість! – зробити пластичну операцію. Я настільки хотіла інший ніс, що він у мене справді з часом трохи змінився.

Мама жартує, що він, напевно, так боявся моїх думок про пластик, що вирішив: та ну його, я краще сам постараюся і виправлюся. Серйозно, обриси інші, ніж у дитинстві.

Мені дуже не подобалися і мої ноги, я їх майже ненавиділа. Шкода, як із носом не вийшло, довше вони не стали. Але я чітко візуально собі уявляла зовсім іншу фігуру, яку б мені хотілося. Почала займатися – і форма ніг змінилася, як мені подобалося. Я переконана в силі думки, це потужна штука. Але потрібно вчитися себе приймати. Це дуже полегшує життя. Якщо щось хочеш змінити в собі - тоді працюй над цим. Як згадаю, які у мене комплекси були... Наче важкий мішок за плечима. Зараз залишився рюкзачок», – поділилася Віра Кекелія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віра Кекелія розповіла, що відбувається за лаштунками Танців з зірками