Олена Кравець і Катерина Кухар принизили одна одну привселюдно (відео)

Олена Кравець і Катерина Кухар привселюдно  одна одну принизили  | Зіркове життя | 1+1
Фото: Ростислав Ріпка

Увірвався терпець.

Поділитися:

Комедійна акторка Олена Кравець добре пам’ятає критику зіркової судді «Танців з зірками» Катерини Кухар. Так, гумористка вирішила запросити приму-балерину на свою територію…

Зірки зустрілися в одній з мініатюр «Жіночого Кварталу», де Катерина демонструвала свою пластичність, а Олена не втрималася – нарешті відповіла на всі неприємні коментарі.

 Ваш танець, Катю, нагадав мені моє дитинство, коли я стояла і дивилася на курку-гриль. Так ось, навіть курка була цікавішою – там хоча б скоринка змінювалася, – «помстилася» Кравець.

Утім, вона обрала невдалу суперницю для словесного батлу – Кухар як завжди знайшла гостре слівце, аби відповісти. Втім, попри такий обмін «образами», номер вийшов смішним та, як би парадоксально не звучало, добрим.

 «Я – суддя на міжнародних танцювальних фестивалях, в шоу «Танці з зірками», в «Лізі Сміху»... Іноді навіть на вулиці люди просять розсудити їх. Дуже вдячна дівчаткам з «Жіночого Кварталу» за їх гарний настрій, позитивну атмосферу і чудове почуття гумору», – прокоментувала виступ Катерина Кухар.

Повний номер і репліки зірок побачиш відео:

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. Кухар показала личко доньки, а екс-чоловік Камінської пригрівся в обіймах іншої: 5 зіркових новин тижня