Кухар показала личко доньки, а екс-чоловік Камінської пригрівся в обіймах іншої: 5 зіркових новин тижня

Кухар показала личко доньки, а екс-чоловік Камінської пригрівся в обіймах іншої: 5 зіркових новин тижня | 1+1

Залишайся в курсі подій!

Поділитися:

Зіркове життя – справжній вир інформації, у якому напрочуд легко загубитися. Та деякі новини настільки захопливі, що їх у жодному разі не можна залишити поза увагою. Тож редакція 1plus1.ua підготувала для тебе добірку цікавинок тижня, що минає, з якими має ознайомитися кожен.

Катерина Кухар нарешті показала личко маленької доньки

Фото: Ростислав Ріпка

Шанувальники добре знають сина Катерини Кухар Тимура. Хлопчик – частий гість світських заходів та активний користувач Instagram, де має майже тисячу підписників. А от її з Олександром Стояновим маленька донька Анастасія довгий час лишалася справжньою загадкою. Аж ось юна красуня засяяла у спільній фотосесії зі своєю знаменитою мамою. І, мусимо погодитись, вони схожі, мов дві краплі води. Переконаєшся за посиланням.  

Екс-чоловік Слави Камінської пригрівся в обіймах іншої

Фото: instagram/edgar_kaminskyi

Цього тижня шанувальники співачки Слави Камінської не знають, що й думати. Адже вона зі своїм екс-чоловіком Едгаром підкинули вдосталь пікантних приводів для роздумів. Так, спочатку колишнє подружжя вразило солодким поцілунком, а вже за лічені години Едгар опинився в обіймах іншої. Як Слава прокоментувала суперечливі стосунки з батьком своїх дітей, дізнаєшся тут.

Ксенія Мішина здивувала рідкісним знімком сина

Тиждень, що минає, виявився багатим на рідкісні знімки зіркових малюків. Так, компанію доньці Катерини Кухар склав красунчик-син української акторки Ксенії Мішиної. Вона нечасто показує підписникам обличчя юного Платона, тож його знімки викликали в мережі чимало ажіотажу. Ба більше, зіркова мама розсекретила неочікуване хобі хлопчика. Усі подробиці чекають на тебе за посиланням.

Сніжана Бабкіна після пологів вражає спокусливою фігурою

Дружина українського співака Сергія Бабкіна Сніжана, певно, відкрила магічний секрет стрункості. Так, лише пів року тому вона народила третю дитину, аж ось вбрана у відверту сукню вже позує із чоловіком у ніжній фотосесії. Мусимо погодитись, у такому аутфіті мріє сяяти ледь не кожна. А Сніжана, без сумніву, надихає експериментувати. Роздивитися солодкі знімки зможеш тут.

Після інтимних сцен із Поляковою Дзідзьо непокоїться про її чоловіка

Цього тижня на 1+1 відбулася прем’єра комедійного серіалу «Відморожений» із Дзідзьо в головній ролі. З цієї нагоди редакція 1plus1.ua підготувала для читачів ексклюзивне інтерв’ю зі співаком. Так, під час товариської розмови виринуло вдосталь пікантних подробиць, та одне зізнання артиста нас особливо здивувало. Як виявилось, після зйомок пікантних сцен зі співачкою Олею Поляковою Дзідзьо непокоївся про реакцію її коханого. Чи порозумілися чоловіки, дізнаєшся за посиланням.   

Бонус

Фото: instagram/burakozcivit

Пропонуємо твоїй увазі новину, яка цього тижня зібрала найбільшу кількість переглядів на сайті 1plus1.ua. Так, рекордсменом став турецький актор Бурак Озчивіт, чи точніше буде сказати – його восьмимісячний син. Щасливі батьки старанно приховували первістка від сторонніх очей, аж ось таки вирішили задовольнити цікавість шанувальників. І, мусимо погодитись, миле личко крихітного Карана замилує кожного. Переконаєшся тут.

Читай найсвіжіші зіркові новини на сайті 1plus1.ua:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі