Прем’єра Жіночого Кварталу на 1+1 стала найкращою гумористичною програмою тижня

Відбулась прем’єра гумористичного проекту Жіночий Квартал від студії «Квартал 95»

Проект став найрейтинговішим телепродуктом на українському телебаченні за результатами суботи, 6 жовтня.

Поділитися:

У суботу на телеканалі 1+1 відбулась прем’єра гумористичного проекту Жіночий Квартал від студії «Квартал 95», учасницями якого стали 14 красивих, талановитих, відомих і сміливих представниць прекрасної половини людства.

Дівчата жартували про стосунки з чоловіками й відпочинок на морі, на певний час стали учасницями суддівського засідання у справі про пограбування банку та розважали вокально-танцювальними номерами.

У першому випуску на сцені Жіночого Кварталу глядачі побачили спеціальних гостей-чоловіків: Євгена Кошового, Олександра Пікалова, Василя Вірастюка, Романа Міщерякова й Володимира Шумка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець показала ніжне фото чоловіка й дітей

Жіночий Квартал успішно стартував із рейтингом 4.1% по аудиторії 18-54 (Україна) і 4.0% — по 18-54 (50К+) та долею 14.5% і 16.1% (18-54 Україна/18-54 50К+). Проект став найрейтинговішим телепродуктом на українському телебаченні за результатами суботи, 6 жовтня. Крім того, Жіночий Квартал став найбільш рейтинговою гумористичною програмою за результатами тижня (1 – 7 жовтня) по аудиторії 18-54 (50К+). Також проект зі значним відривом лідирував у слоті показу.

Середня аудиторія випуску (rat#) становила 1.3 млн глядачів, а загальне охоплення телевізійної аудиторії (rch#) склало понад 4.9 млн (4+, Україна).

Також прем’єрний випуск Жіночого Кварталу потрапив до трендів YouTube, розмістившись на 7-му місці станом на 8 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Дівич-вечір»: Як пройшла презентація Жіночого Кварталу (фото)

Нагадаємо, до складу нового гумористичного проекту Жіночий квартал увійшли: акторка «Вечірнього Кварталу» Олена Кравець, героїня серіалу «Слуга народу» Ольга Жуковцова, учасниці Ліги сміху Анастасія Оруджова, Тетяна Песик, Ірина Сопонару, Валерія Товстолес, Катерина Нікітіна та Олександра Машлятіна, акторка «Вечірнього Києва» і нової романтично комедії «Я, ти, він, вона» Настя Коротка, акторка Молодого театру Анастасія Євтушенко і вокалісти «Голосу країни» на 1+1 Віра Кекелія, Марта Адамчук, Еліна Мбані і Лалі Ергемлідзе. Творці проекту називають дівчат просто ― «14 подруг Кварталу».

Дивіться Жіночий Квартал щосуботи о 21:15 на телеканалі 1+1.