«Дівич-вечір»: Як пройшла презентація Жіночого Кварталу (фото)

Знайомимося з усіма учасницями яскравого гумористичного шоу.

Поділитися:

Повітряні кульки, спокусливі солодощі, блискуче конфеті та не менш блискучі очі учасниць Жіночого Кварталу – ось що найперше виринає у пам’яті при згадці про презентацію нового гумористичного проекту від студії Квартал 95.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець розповіла про новий проект - Жіночий квартал

Днями творці Жіночого Кварталу зібралися в київському Oh my look, аби представити шоу, якому немає аналогів в Україні. Уже 6 жовтня о 21.15 глядачі 1+1 увійдуть у «жіноче царство», сповнене гумору, музики і танців.

Буде смішно, чудово і, по-перше, це красиво, – переконаний один з авторів проекту Олександр Пікалов.

Учасниці шоу стверджують, що на їхній жіночій території немає конкуренції. Навпаки – вони працюють злагоджено, щоб приємно вразити глядача. Справді, під час презентації артистки радо обіймалися, разом сяяли щастям, коли дивилися фрагменти випусків шоу, гуртом співали головну пісню Жіночого Кварталу (яку скоро, повірте, будете наспівувати і ви).

Для багатьох із них Жіночий Квартал – це можливість відкрити себе по-новому. Для глядачів – можливість розслабитися та скуштувати ситну порцію гумору. До того ж у багатьох номерах можна впізнати себе, а трохи самоіронії нікому не завадить.

Учасниці шоу доведуть – жінки також вміють смачно жартувати. А поле для гумору широке – побут, стосунки, жіночі пристрасті та страхи, зірки шоу-бізнесу тощо. Натомість політичну сатиру творці проекту намагаються оминати.

У Жіночому Кварталі я «відпочиваю», почуваю себе як удома. Мені давно хотілося нового погляду на гумор, – поділилася Олена Кравець.

Цікаво, що до складу сценарної групи, окрім дружини Володимира Зеленського Олени, увійшло двоє чоловіків – Валерій Жидков та Олександр Пікалов. І, кажуть, їм таки вдалося відчути жіночу душу.

«Як на мене, вони змогли відчути нас. До того ж це все опрацьоване жіночим мозком і зіграно жінками. Сексизму ви не побачите», – поділилася артистка Жіночого Кварталу Анастасія Оруджова.

Наразі дівчата готуються до концерту-зйомки, що пройде 29 вересня у Жовтневому палаці.

Пропонуємо познайомитись із кожною чарівною учасницею Жіночого Кварталу – гортайте світлини в галереї!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка Голосу країни Віра Кекелія здивує новим амплуа