Стартував продаж квитків на шоу «Жіночий Квартал»

Шоу «Жіночий Квартал» - продаж квитків

Завітайте на прем'єру нового гумористичного проекту!

Поділитися:

У жовтні на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового гумористичного шоу Жіночий Квартал виробництва студії Квартал 95. 

Зйомки перших випусків відбулися в травні у Туреччині, в межах щорічного фестивалю «Весело 2018». А презентація проекту для столичної публіки відбудеться 29 вересня у МЦКМ («Жовтневий Палац»).

«Жіночий Квартал» – це велике концертне гумористичне і музичне шоу, в якому правлять бал представниці прекрасної статі. Як кажуть автори нового проекту – це «територія жінок, де вони головні, вони завжди мають рацію і елегантно жартують про те, що їм насправді цікаво».
 
14 красивих, розумних і талановитих акторок жартуватимуть про те, що важливо для кожної сучасної жінки – про сім'ю, заміжжя, побут, красу, любов і секс, і, звісно, про чоловіків.
 
Проект насичений яскравими танцювальними і вокальними номерами, гумористичними сценками та дотепними жартами, які допоможуть із властивою жінкам легкістю подивитися на актуальні події у світі та життя українців.

 
 
Серед учасниць нового гумористичного проекту – актриса «Вечірнього Кварталу» Олена Кравець, вокалістки «Голосу країни» на 1+1 Віра Кекелія, Марта Адамчук, Еліна Мбані і Лалі Ергемлідзе, актриса серіалу «Слуга народу» Ольга Жуковцова-Кияшко, зірки «Ліги сміху» Анастасія Оруджева, Тетяна Песик, Ірина Сопонару, Лера Товстолес, Катерина Нікітіна та Олександра Машлятіна, актриса «Вечірнього Києва» Настя Коротка, а також актриса Молодого театру Анастасія Євтушенко.
 
Цікаво, що над сценарієм «Жіночого Кварталу» працює авторська група, до складу якої входять і учасниці проекту.