Як Даша Євтух поставила на вуха весь гламурний інстаграм своїми антигламурними відео та стала відомою: подробиці особистого життя народної блогерки (відео)

Звичайна сільська дівчина увірвалася в ТОП-5 найпопулярніших блогерок України. Її ефектні прогулянки з «конякою» не залишили байдужими навіть зірок першої величини.

Поділитися:

Хто така блогерка Даша Євтух, що поставила на вуха гламурний інстаграм своїми антигламурними відео? Чи ображається дівчина, коли її називають селючкою, чому її блогерські прагнення не підтримували батьки та чи збирається перебиратися до столиці? Дивіться ексклюзивне інтерв’ю в програмі ЖВЛ

Даша Євтух з Полтавщини — нетипова блогерка для соціальних мереж. Їі складно порівнювати з гламурними інстаграм дівчатами, але на її сторінці в інстаграм вже понад пів мільйона підписників, а тік-токи під її озвучку знімають відомі українські артисти: Наталя Могилевська, Сашко Педан та Настя Каменських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На які жертви заради ролі пішла актриса Ірина Поплавська: дивіться залаштунки серіалу " Моя улюблена Страшко" (відео)

На питання, яка Даша Євтух в житті відома блогерка відповіла, що у блозі з підписниками спілкується відкрита та балакуча дівчина, а от у житті Даша інша:

Я одиначка. Я люблю корів й машини. У гуртожитку мене називали селючкою, сміялися та піддівали мене через мою простоту. Психологічно це було важко.   

Даша Євтух з коровою

Ділити житло з людьми, які в очі та поза ними сиплять образами та насмішками, важко, але Даша Євтух переборола все це. Так і з блогом, не дивлячись на критику - продовжувала знімати. Спочатку у гуртожитку, а після початку карантину у рідному селі. Даша Євтух у своєму блозі показує себе справжню, без прикрас і саме це, як вона вважає, приваблює її аудиторію. 

Для того, щоб більш детально дізнатися про секрети успіху відомої блогерки Даші Євтух — дивіться відео сюжет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча "Життя відомих людей" Віра Кекелія розповіла, які жінки її надихають та чому

Інста-детокс: які зірки видалилися з соцмереж та чому — дивіться у відео сюжеті: