Ведуча "Життя відомих людей" Віра Кекелія розповіла, які жінки її надихають та чому

Віра Кекелія розповіла про те, хто з жінок її надихає

Віра Кекелія написала, хто з жінок для неї натхненник та коли вона згадує цих людей.

Поділитися:

Віра Кекелія, ведуча "Життя відомих людей" поділилася тим, хто з жінок її надихає та чому. Це вона прописала в дописі на особистій сторінці Instagram! Також ведуча заявила: зрозуміла, чому доля звела її з ЖВЛ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрети батьківства від Влада Ями та його дружини Ліліани: як відомий танцівник виховує свого сина (відео)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Під фотографією в неймовірно легкій та ніжній рожевій сукні Віра поділилася, що її надихають співачка Дженіфер Лопес, принцеса Діана та актриса Кейт Хадсон! Цікаво, чому Кекелію мотивують іноземки: можливо, ведуча колись покаже свій список з українок?

Коли я хочу з’їсти, щось не дуже хелсі, я згадую Лопес і кажу собі, що вона б зараз просто попила водички. 😂 І в більшості випадків це спрацьовує. Ми ж всі знаємо як офігезно виглядає ця жіночка в свої… роки. ;)

Дивіться сюжет з ведучими ЖВЛ Вірою Кекелією та Богданом Юсипчуком про те, чим вражатиме цей сезон шоу:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дякую татові: Настя Каменських поділилася зворушливими спогадами про батька та розказала про своє миле прізвисько (відео)

Також ведуча та співачка заявила – зрозуміла, чому вона тепер пов'язана з ЖВЛ:

Тепер я розумію чому доля мене привела в програму ЖВЛ ведучою. Тут неймовірна кількість історій, які надихають і спонукають до дій. ;)

Дивіться "Життя відомих людей" пн-чт о 9:25!