Амадор Лопес отримав українське громадянство: про бажання стати українцем хореограф розповів ексклюзивно для «ЖВЛ»

Венесуелець Амадор Лопес відтепер став українцем: хореограф отримав українське громадянство.

Поділитися:

Хореограф та співак, переможець шоу «Танцюю для тебе» Амадор Лопес отримав український паспорт. Про це він повідомив сьогодні, у свій 39-й День народження, в Instagram:

«Нарешті збулася моя мрія – тепер я громадянин України не тільки в серці, а й на папері! Я отримав паспорт і дуже щасливий з цього приводу! Часто мене питають журналісти «який подарунок на День народження вам запам‘ятався найбільше?» Так от, тепер в мене є точна відповідь‼️ Вже офіційно: прізвище Лопес Родрігес стало справжнім українським!
CARNAVAL!»

Амадор ЛОпес

Восени 2021 року Амадор Лопес дав ексклюзивне інтерв’ю «ЖВЛ», в якому розповів, як йому важливо стати українцем офіційно. Дивіться новий сезон "ЖВЛ" з 7 лютого о 9:25 на 1+1.

Амадор Лопес вже понад 20 років проживає в Україні: був студентом, потім учасником, суддею, постановником різних танцювальних шоу, створив музичний гурт, одружився, розлучився. І весь цей час мріяв отримати громадянство країни, яка стала другою Батьківщиною. Кілька років тому він навіть перевіз з Венесуели до України свою маму, Марію Родрігес, щоб забезпечити їй гідну старість. Про це Амадор говорить:

«Я люблю Венесуелу, але там реально дуже важко жити».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий «ЖВЛ» Богдан Юсипчук вперше показав свою дівчину

У 2008 році про Амадора Лопеса дізналася вся Україна: він переміг у шоу «Танцюю для тебе» на 1+1, а згодом став суддею у наступних сезонах шоу. Лопес досі вдячний каналу 1+1 за свій кар’єрний зліт:

«Це був перший телеканал, який запросив іноземця у телепроєкт. Завдяки 1+1 про мене дізналася вся Україна».

Лише з Україною Амадор Лопес пов’язує своє майбутнє, тому пройшов всі необхідні бюрократичні процедури, щоб отримати тут громадянство: зібрав документи, здав екзамен на знання української мови. І ось нарешті всі процедури позаду, і у свій День народження артист похвалився новим паспортом.

Амадор Лопес

У «ЖВЛ» Амадор Лопес сказав:

«Колись у мене буде дитина, і вона буде розмовляти українською мовою і буде повноцінною українкою (чи українцем). Це буде так, ніби я посадив своє зерно в Україні».

Новий сезон "ЖВЛ" дивіться вже з 7 лютого о 9:25 на 1+1.

Дивіться, як Амадор Лопес розповів, що його мама переїхала до України:

ФОТО: Instagram/amadorlopez_rumberos