Після евакуації з блокадного Маріуполя померла мама ведучого Андрія Бєднякова (подробиці трагедії у «Сніданку з 1+1»)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Мама ведучого Андрія Бєднякова померла майже одразу після евакуації з Маріуполя: подробиці трагедії у Сніданку з 1+1
Instagram/biedniakov

Популярний ведучий Андрій Бєдняков втратив маму: вона померло практично одразу після евакуації з Маріуполя.

Поділитися:

Ведучий Андрій Бєдняков родом з Маріуполя. В блокадному місті до початку квітня перебували його рідні: мама, сестра. І після радісної новини про їхню евакуцію прийшла сумна: мама Андрія померла. З подробицями трагедії розбиралися у "Сніданку з 1+1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хірург з Маріуполя у "Сніданку з 1+1" з розпачем розповів про неврятовану вагітну з розбомбленого пологового та безліч інших невинних жертв російської агресії ("Щоденники війни")

Андрій Бєдняков відомий і українським, і російським глядачам як ведучий популярних тревел-шоу, одне з яких "Орел та решка". Про історію евакуації з Гостомеля режисера цього шоу Євгена Синельникова вже розповідали у "Сніданку з 1+1" у рубриці "Щоденники війни". Незважаючи на лояльність російської аудиторії до цього шоу та його ведучих, з початку війни, коли вони відкрито почали говорити про злочини окупантів у соцмережах, на них з боку російських підписників почала литися лише ненависть і жодного слова каяття.

Про Маріуполь у блокаді Бєдняков не раз писав в Instagram.

Маріуполь

Рідному місто він присвятив і відео, яке неможливо дивитися без сліз.

І ось після звістки про евакуацію сестри і мами з Маріуполя вчора Андрій Бєдняков повідомив про своє горе такими словами:

"Мами не стало. Вночі перестало битися серце. Коли вони з сестрою змогли нарешті виїхати, я зрадів. Але потім подзвонила сестра і сказала, що мама в комі... Сестра сказала: "Вона вже у комі давно. Я не стала тобі говорити, щоб не засмучувати. Як з'явилася можливість, ми поїхали. Я не хотіла ховати маму біля під'їзду, як це робили інші..."

Бєдняков мамаФОТО: Instagram/biedniakov

Бєдняков пише, що з початку війни мама слабшала з кожним вибухом. Наприкінці свого допису Андрій написав:

"Русский мир" гірше найстрашнішої хвороби. Гірше рака чи Альцгеймера. путін забрав у мене найрідніше. У мене і ще у тисячі українців. Треба терміново звільнити Маріуполь! Треба врятувати людей! Я люблю тебе, мамо!"

Новини по темі