Ексклюзивно для «ЖВЛ» Віталій Козловський поділився, чи оговтався від втрати батька

Ексклюзивно для «ЖВЛ» Віталій Козловський поділився, чи оговтався від втрати батька

Тільки для «ЖВЛ» Віталій розповів, як пережив втрату та що його засмучує найбільше.

Поділитися:

Вже 7 лютого о 9:25 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового сезону проекту про успішних та відомих особистостей  – «ЖВЛ».

Наприкінці літа 2021 року співак Віталій Козловський поділився з шанувальниками трагічною новиною – на 75-му році життя не стало тата Віталія Сергійовича. Тільки для «ЖВЛ» Віталій розповів, як пережив втрату та що його засмучує найбільше.

«Найбільша моя прикрість, що тато ніколи не жалівся на здоров’я. Більш того, він приховував завжди свій стан і це стало головною причиною того, чому він сьогодні вже не живий», – поділився Віталій.

У відвертому інтерв’ю Віталій Козловський також розповість, як змінилися його стосунки із мамою, яка вже багато років мешкає в Італії, пригадає про скандал із Ігорем Кондратюком та зізнається, чи готовий до батьківства.

 «Про це потрібно не говорити. Це треба робити. У мене так довго були якісь страхи. Як це, маленька дитина, коли з’явиться, то вона забере весь мій час. Клянусь, сьогодні я вже думаю зовсім інше. Як казав мій тато – давай, давай, не бійся. Я розумію, що я про це шкодувати не буду», – коментує співак.

У шостому сезоні «ЖВЛ» з’явиться новий цикл історій «Династія», про відомі українські родини, в яких декілька поколінь творять історію у своїй професії. Журналісти «ЖВЛ» розкриють таємниці, які мають найвідоміші сім’ї.

У новому сезоні «ЖВЛ» команда проекту порадує глядачів ексклюзивними історіями з життя відомих людей: зірок шоу-бізнесу, спортсменів, бізнесменів та політиків – людей, яких знають в Україні і світі, які є частими гостями на червоних доріжках.

Більше ексклюзивних зізнань Віталія Козловського та інших відомих особистостей дивіться вже 7 лютого о 9:25 у «ЖВЛ» на телеканалі 1+1