Євген Кошовий розповів, за що цькують його старшу доньку

Євген Кошовий розповів, як цькують його доньку | Життя відомих людей | 1+1

А також, як це — бути найкращим другом президента.

Поділитися:

Нещодавно телеканал 1+1 запустив новий проект «Життя відомих людей», який розкриває ексклюзивні подробиці із життя зірок. Так, героєм одного із сюжетів став український комік, зірка «Вечірнього Кварталу» та «Ліги Сміху» Євген Кошовий. В інтерв'ю для «ЖВЛ» він зізнався, чому сам не пішов у політику, та хто винен у хейті його доньки. 

Річ у тому, що життя Євгена Кошового кардинально змінилося, коли його давній друг та колега Володимир Зеленський став президентом України: 

«Тепер ми самостійно працюємо над постановкою «Вечірнього Кварталу». Думаю, у нас непогано виходить, адже мали класного вчителя. Незважаючи ні на що, я продовжую товаришувати з Володимиром. Наша дружба триває вже 15 років, і я ніколи не задумувався, яка у нього посада. Щоправда, зараз спілкуємось трохи менше. У нього й без нас справ вистачає. По його голосу відчуваю, що він намагається здаватися бадьорим, але насправді дуже втомився. Це складно, але, думаю, він знав, на що йшов»

Кварталівці продовжили жартувати над політиками, а роль президента дісталася пародисту Юрію Великому. Своєю чергою Кошовий став ведучим розважального шоу «Ліга Сміху», у якому до цього часу більше року сидів у суддівському кріслі. 

Євген також запевнив, що ніколи не планував йти у політику:

«Після інавгурація я вперше побував на новому робочому місці Володимира і побачив, що там відбувається. Тоді я остаточно зрозумів, що мені немає там місця. Я буду інколи ходити туди на екскурсії — на цьому все. Знаю, чому він хоче звідти поїхати. Високі стелі тиснуть на тебе»

Як би комік не хотів бути залученим до політичних питань, йому все ж довелося стати причетним до одного зі скандалів. На президентських дебатах Кошовий вийшов на сцену у світшоті з непристойним надписом, чим викликав шквал негативних коментарів у мережі. Євген пояснив, що не планував з'являтися на публіці, але потім вирішив підтримати друга.

Зважаючи на усі обставини, зірка вже навчився не звертати увагу на хейтерів. Але ось на критику його доньки реагувати не може. Варвара Кошова встигла спробувати свої сили в різних талант-шоу. Дівчина мріє співати на великій сцені і багато працює. На жаль, глядачі її не сприймають. 

«У неї є своєрідне тавро — вона донька Євгена Кошового. Тому всі думають, що у неї є гроші, та все у житті дається легко. І ніхто навіть не здогадується, що Варя справді талановита. І я це кажу не тому, що вона моя донька, а тому, що вона справді старається», — стверджує гуморист. 

Євген також додав, що Варі часто не вистачає тата вдома. Тож комік намагається кожну вільну хвилинку проводити з найріднішими:

Коли їй було три роки, ми поїхали на гастролі. Нас не було 45 днів. Я повернувся додому, вона вибігла і сухо привіталася. Це життя, і в ньому завжди потрібно чимось жертвувати. І головне — це сімейний час. 

Дивись повне інтерв'ю Євгена Кошового для «Життя відомих людей»: 

Читай також інші новини про гумориста: 

1. Євген Кошовий став стриптизером на дівич-вечорі колишньої

2. Красуня-дружина Євгена Кошового вразила романтичними світлинами з ним

3. Найсмішніші перевтілення Євгена Кошового на Лізі сміху

4. Це було кохання з першого погляду: Євген Кошовий про зустріч із дружиною

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.