Стало відомо, хто ховається за костюмом "Мавки" в шоу "Маскарад"!

Хто ховався за костюмом Мавки у шоу Маскарад?

Хто ж ховається за костюмом Мавки?

Поділитися:

Сьогодні, 2 жовтня о 20:20 на 1+1, відбувся третій випуск найзагадковішого шоу "Маскарад"! І наступним персонажем, якого розкрили команди мисливців, стала Мавка! Дізнаємось деталі про зірку, яка до цього дня ховалась під костюмом?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грандіозна прем'єра шоу "Маскарад": розглядаємо яскраві образи та костюми персонажів

За легендою шоу, Мавка — дочка лісу.  Вона є втіленням щирості та волелюбності. Неймовірна мультиінструменталістка зіграла одразу на чотирьох інструментах відому на весь світ українську композицію «Щедрик».

Фантастична Мавка вразила усіх своєю загадковістю та неземною енергетикою. Сьогодні команди мисливців вирішили, що досить зірці ховатися за цим косюмом! Отже, за Мавкою ховалась співачка Руслана! Вона сказала:

Ви думали, що знаєте мене, та ви не знали, що знімаючи маску, Мавка готує свій секрет, свій сюрприз. В мене є Лукаш, але він мене ще ніколи в житті ще не образив. І саме його я так сильно полюбила, що найзаповітніша мрія Мавки – мати дитину. Це шоу дає можливість зняти маску з серця.

РусланаФОТО: Instagram/ruslana.lyzhychko

Всі мисливці відмітили, що цей костюм Мавки – неймовірно реалістичний і деталізований. А Руслана в цьому образі була максимально гармонічною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залаштунки шоу «Маскарад»: як готувалася до ефірів Маша Єфросиніна, за що соромно Володимиру Дантесу та чи має екстрасенсорні здібності Ірина Білик

Ось як сама Руслана прокоментувала свій образ, який не просто прийшовся їй до душі, а й змусив відкрити серце...

Руслана Лижичко — українська співачка, переможниця пісенного конкурсу «Євробачення» у 2004 році. Відома своїми запальними піснями і танцями, тісно переплетеними з народними мотивами. Дивіться, як Руслана Каті Осадчій у "Світському житті" показала свій енергозберігаючий будинок:

На якого ж персонажа нам чекати у четвертому випуску та хто буде ховатися за цим костюмом? Дивіться шоу "Маскарад" щосуботи о 20:20 на 1+1!