"Нехай пісня завжди буде поміж нас", – Віра Кекелія та Марта Адамчук виконали пісні про квіти та підтримали унікальну Оранжерею на ВДНГ

Віра Кекелія та Марта Адамчук заспівали про квіти та підтримали Оранжерею на ВДНГ

Частина коштів була перерахована на підтримку унікальної Оранжереї 1960 року на ВДНГ. 

Поділитися:

Напередодні Дня всіх закоханих у Оранжереї на ВДНГ ведуча програми ЖВЛ Віра Кекелія та зірка "Жіночого Кварталу", Марта Адамчук разом з мистецьким проєктом "Квітучі імпрези" влаштували особливий концерт під назвою "Троянда-ружа". Частина коштів з продажу квитків була перерахована на підтримку унікальної Оранжереї 1960 року на ВДНГ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віра Кекелія вперше заспівала рок та розповіла про власні рефлексії на війну в Україні у новій пісні

Кекелія та Адамчук

"Ми хотіли нагадати собі та іншим, які ж у нас круті естрадні артисти! На жаль, на чиїсь концерти ми вже ніколи не потрапимо… Але в наших силах берегти пам’ять про них і найголовніше – співати їхні пісні! Нехай пісня завжди буде поміж нас!" – діляться емоціями співачки.

Кекелія

Музична програма складалася з пісень про квіти популярних українських естрадних артистів. Лунали авторські версії хітів Назарія Яремчука, Миколи Мозгового, Іво Бобула, Володимира Івасюка, Квітки Цісик, Софії Ротару та інших. Легендарну "Баладу про мальви" артистки присвятили усім жертвам війни. 

"І попри всю іронію з боку молодшого покоління, ці артисти – фундамент сучасної української поп-музики, їхні пісні заслуговують місця і в радіоетерах, і в наших серцях", – додають організаторки концерту. 

Кекелія та Адамчук