Віра Кекелія вперше заспівала рок та розповіла про власні рефлексії на війну в Україні у новій пісні

Віра Кекелія - Чи мала право ти (відео)

Під назвою «Чи мала право ти».

Поділитися:

Акторка «Жіночого Кварталу» та співачка Віра Кекелія презентувала новий сингл під назвою «Чи мала право ти», натхненний емоціями, які переживає наразі майже кожний українець. 

За словами виконавиці, за останній рік, кожний з нас не раз ставив собі питання вголос чи подумки щодо власних цінностей, цілей та різноманітних моментів щастя та наскільки доречно це зараз, коли щодня країна потерпає від обстрілів та жахіть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Під час деяких номерів не стримували сліз": Віра Кекелія та Олександр Пікалов в "Сніданку з 1+1" про новий благодійний концерт "Вечірнього Кварталу" вже сьогодні

Віра Кекелія

Композиція була написана ще на початку повномасштабного вторгнення, коли співачка при надії з родиною перебувала на заході України. У новому релізі «Чи мала право ти», Віра Кекелія вперше експериментує над звучанням, додаючи нотки року до власної творчості. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ти не один": Віра Кекелія, Wellboy та Марта Адамчук про улюблені традиції на Різдво

«Природно, що кожному хочеться розвиватися, помічати прекрасне, сміятися з дрібниць, і наша родина не виключення… І хоч ми були в умовно спокійному місці, усе одно не могли собі дозволити радіти життю, бо з іншими людьми в нашій країні відбувалися та, на жаль, досі відбуваються ці пекельні жахіття», – ділиться спогадами Віра.

Новини по темі