Регіна Тодоренко розповіла, чому хоче розлучитися з коханим

Співачка Регіна Тодоренко розповіла, через що хоче розлучитися з коханим | Зіркове життя | 1+1

Так швидко?

Поділитися:

Декому невтямки, як Регіна Тодоренко гармонійно поєднала усі сфери свого життя: вона встигає бути ведучою, співачкою, продюсером та мамою. Втім, так було не завжди. І чи варто дивуватися, що такому успіху передувала неодноразова сміливість покинути все й розпочати з початку.

Після участі в гурті  REAL O невгамовна дівчина не будує сольну кар'єру, а стає частиною масштабного тревел-шоу. Чотири роки подорожей, перельотів та зйомок втомлюють – Регіна знову наважується на «перезавантаження». І цього разу з неочікувано романтичним продовженням...

Якось артистку запросили зіграти в одному зі спектаклів, де її театральним партнером був співак Влад Топалов. За сценарієм вони одружувалися, щоправда, перше враження про кавалера у Регіни склалося негативне.

Якийсь неприємний хлопець сидить в кутку. Зарозумілий та самовпевнений, – згадує Тодоренко.

Фото: instagram/reginatodorenko

Вона й подумати не могла, що невдовзі милі повідомлення, пісні та вірші Топалова підкорять її серце. Стосунки розвивалися напрочуд стрімко: вагітність, пропозиція, народження сина і весілля в Італії. До слова, свято виявилося дуже затишним, адже молодята зібрали лише найрідніших гостей. І навіть зараз, коли Регіна згадує цю подію, жартома каже чоловікові:

Владе, я хочу з тобою розлучитися, аби ще раз вийти заміж і так відсвяткувати!

Фото: instagram/reginatodorenko

Цікаво, що гуляння могло і не відбутися, адже напередодні церемонії пара сильно посварилася. На той час у них вже був син, але вони ледь не розірвали стосунки. Ситуацію врятувала сестра Топалова, яка пояснила йому жіночий погляд на проблему. Отож із часом він охолов і закохані вирішили, що попри всі негаразди весілля таки відбудеться.  

Більше про життя Регіни дивись у відео:

ЧИТАЙ ТАКОЖ: