Секрети батьківства від Влада Ями та його дружини Ліліани: як відомий танцівник виховує свого сина (відео)

Хореограф, суддя шоу "Танці з зірками", а зараз ще і ведучий інфотеймент-шоу "Твій день" Влад Яма розповів, як вони з дружиною сприйняли новину про народження дитини і як зараз виховують сина Леона.

Поділитися:

Що телеведучий Влад Яма забороняє своєму маленькому сину? Чому зіркове подружжя припинило ховати малого від сторонніх очей? Всі секрети батьківства від Влада Ями та його дружини дивіться у програмі ЖВЛ. 

Влад Яма з дружиною Ліліаною разом вже 15 років. У 2015 році закохані одружилися, а з рік у них народився син Леон. Влад не приховує, що коли йому подзвонила дружина і повідомила новину, він не стримав сліз:

Ми звичайно дуже зраділи. Я точно знав, що був готовий до батьківства, я це відчув. Але в той самий час нам з Ліліаною здалося, що це набагато складніше, ніж ми думаємо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дякую татові: Настя Каменських поділилася зворушливими спогадами про батька та розказала про своє миле прізвисько (відео)

Найважче, каже Влад, їм було звикнути до нового режиму: недосипи, крики дитини — дуже стомлювали. Хореограф вдячний дружині за те, що вона все взяла на себе, бо він тоді працював цілодобово. Я відчуваю, що тепер я ще більше кохаю свою дружину, зараз ми стали ще ближчими один одному.    

Влад Яма розказав як він виховує свого сина Леона

Чому пара не афішувала народження сина, коли зіркові батьки все ж таки вирішили показати обличчя сина та за якими принципами виховують Леона — детальніше дивіться у відео сюжеті. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи планує подружжя судді "Танців з зірками" Влада Ями та Ліліани другу дитину? Готуємо разом з родиною бабагануш (ВІДЕО)

Дивіться відео сюжет з відвертими зізнаннями Насті Каменських про найдорожчу людину в житті — її татуся: