«Варто говорити більше про людей, які зараз наближають нашу перемогу», — ведучий ЖВЛ Нікіта Добринін

Нікіта Добринін про те, чого чекати глядачам у першому сезоні ЖВЛ та як війна змінила його погляди та життя

Нікіта Добринін став новим ведучим шоу «Життя відомих людей» на ТЕТ.

Поділитися:

Нікіта Добринін, відомий український радіоведучий і журналіст, став новим ведучим інфотейнмент шоу про життя відомих особистостей «Життя відомих людей» на телеканалі ТЕТ, премʼєра якого відбудеться вже 8 серпня о 10:00. Нікіта розповів, на що чекати глядачам у першому сезоні ЖВЛ на ТЕТ, і поділився, як війна змінила його погляди та життя.

Ти став новим ведучим ЖВЛ на ТЕТ. На що чекати цього сезону на ТЕТ глядачам?

Оскільки я вже давно знайомий з українським шоубізнесом, мені є що розповісти про життя популярних людей. Що важливо, зараз в Україні зʼявилися нові відомі особистості: тепер це не тільки співаки та актори, але й талановиті українці, яких ми знаємо завдяки їхньому патріотизму. Мені здається, що поняття «зірковості» стало умовним, адже війна зрівняла всіх, тому варто говорити більше про людей, які зараз наближають нашу перемогу. Хочеться розповідати саме про народних героїв України та надихатися їхніми подвигами — з цими новими обличчями країни глядачі познайомляться ближче завдяки ЖВЛ.

Крім професійної діяльності, ти й постійно ділишся з підписниками добрими ініціативами. Розкажи, з чого складається твоя діяльність зараз, з початку війни?

Від самого початку війни долучився до ТРО Київської області та був в обороні протягом найбільш напруженого місяця. Це був мій власний вибір та ініціатива — захищати свою родину та країну. Пізніше став займатися волонтерською діяльністю та, звичайно, стою, як і більшість інфлюенсерів, на інформаційному фронті. Щодня з дружиною заохочуємо нашу велику активну аудиторію донатити тим, хто цього потребує, збираємо на гуманітарну допомогу. Чим довше продовжується війна, тим складніше мотивувати людей жертвувати гроші, адже багато хто втратив роботу та має знайти спосіб, як утримувати хоча б себе, не кажучи все про цілі родини. Основний свій донат у розмірі одного мільйона гривень ми зробили з сімейного бюджету — хотіли прицільно та однією великою сумою допомогти нашим ЗСУ. 

добринін

Зараз багато людей повертаються у спогадах до перших днів війни, як у тебе з цим?

Добре памʼятаю й дні до війни. Напередодні подій у мене були плани влаштувати романтичну подорож з дружиною: купив квитки, забронював готель. Ми навіть думали залишити малого на батьків, але не пожаліли, що все ж таки були вдома. А вже вранці 24 лютого прокинулися від звуків ракет над нашим будинком — було страшно, в першу чергу, за Дашу та сина Лева.

Що тобі допомагало з перших днів підтримувати бойовий дух? Як заряджався позитивом у нових умовах?

Бойовий дух тоді підтримували гарні звістки про наші перемоги та гумор захисників і захисниць. Стоячи на посту з іншими бійцями, розумів, що з такими героями ми точно не пропадемо. Мені здається, що українці мають унікальну здібність залишатися зарядженими на позитив навіть у найскрутніші часи та знаходити сили усміхатися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс і Валентина Хамайко пройшли курс військової підготовки: навчались безпечного поводження зі зброєю, самозахисту, парамедицині

Війна змінила життя кожного з нас. Розкажи, чи відбулася переоцінка цінностей? Які одкровення відкрив для себе, та які погляди змінилися назавжди?

З перших днів несправедливої війни життя кожного з нас змінилося назавжди, але завдяки нашій відданості та героїзму ми варті кожної секунди своєї Незалежності, яку доводиться виборювати кровʼю через огидного сусіда — росії. Я знав, що можемо згуртуватися в секунду та стати на захист своєї держави — це було видно ще за часів попередніх народних революцій та Євромайдану. 

До повномасштабної війни був короткий період, коли працював на проєкті, який був повʼязаний з країною-агресоркою. Можливо ще тоді серед нас була віра, що там були «адекватні» люди, але тепер кожен з нас розуміє, що не існує поняття «хороших руських» — усі вони підтримують кривавий режим і геноцид українського народу. У відносинах з росією стоїть жирна крапка. У мене відбулася переоцінка цінностей: я обожнюю Україну та теж роблю свій внесок у перемогу не словами, а діями: займаюся волонтерством і збираю кошти ЗСУ та людям, які постраждали від вторгнення.

Нікіта Добринін

Ви з Дашею — єдина пара на українському проєкті, яка створила справжню родину. Як твоя сімʼя живе зараз і чи зблизила війна вас ще більше?

Якраз ЖВЛ відомо, скільки пар розпалося від початку війни — і справді війна оголює почуття, робить нас крихкими та знервованими, тому іноді складно зберегти стосунки в такий складний час. На щастя, нам з Дашею вдалося залишитися сімʼєю: ми багато говоримо, заспокоюємо один одного, адже це єднає та зближує.

Звісно, у тебе ще зовсім маленький син, але вже думав, як будеш йому розповідати про війну?

Я радий, що Левчик ще настільки малий, і щиро сподіваюся, що він не згадає звуку сирен. Хочу, щоб він все знав про цю війну — в певному віці ми розкажемо йому про події, що відбуваються зараз. Адже незнання історії своєї країни може привести до агресії з боку сусідніх держав, як ми вже в цьому неодноразово переконувалися.

Розкажи про свою «переможну» мрію. 

Мрію про велике свято в Україні: перемогу над загарбником, та чекаю, коли ми побудуємо емоційну, мовну та культурну стіну між Україною та росією та більше не дозволимо ступити на нашу землю. Вірю, що вже скоро зможу зібрати вдома друзів і відсвяткувати перемогу — і більше нічого не потрібно.

Не пропустіть премʼєру інфотейнмент шоу «Життя відомих людей» з новим харизматичним ведучим Нікітою Добриніним 8 серпня о 10:00 на телеканалі ТЕТ.