"Йому було вже важко ходити": Дружина Віталія Білоножка розповіла про його останній день народження і як переживає його смерть

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

Дружина Віталія Білоножко розповіла, як він відзначав свій день народження під час хвороби.

Поділитися:

Сьогодні, 11 червня народний артист України, співак Віталій Білоножко міг би відзначити свій 71-й день народження. Ексклюзивно у "ЖВЛ представляє" його дружина, співачка Світлана Білоножко згадала, як він відзначив свій останній день народження.

Світлана поділилася, що чоловік, який пішов із життя 9 січня, завжди з розмахом відзначав свій день народження і в їхньому будинку завжди було багато гостей. Проте, як зізнається артистка, у свій останній день народження йому вже було важко ходити:

"Віталик любив життя, любив людей. 11 червня ми маємо повний двір людей, ми запікали рибу, він дуже смачно допомагав мені готувати рибу. Його мучив діабет, йому було вже важко ходити, але він ніколи не жалівся. Я навіть не думала, що в нас така армія шанувальників. Віталік не знав, він іноді казав, що "я хворію, мабуть, мене всі забули". Якби він знав, як багато людей його люблять", – розповіла вона.

Світлана також зізналася, що важко переживає смерть чоловіка, але турбота сім'ї та любов шанувальників допомагають їй відволікатися від сумних думок.

"Я весь час у русі. Я не сиджу, бо якщо я сяду, мені буде важко – я буду сумувати, плакати… А я цього не хочу. Онук приїжджає часто. Я не одна, я маю сім'ю, яка піклується про мене", - поділилася Білоножко.

Світлана повідомила, що готується провести вечір пам'яті на честь чоловіка, який відбудеться у київському Палаці Україна 19 жовтня.

"Ми зобов'язані це зробити. Його пісні будуть співати інші артисти. Готую пісню-присвяту, і Віталік буде нам з екрану співати. Буде співати онук. Готується та займається з педагогом. Це буде у Палаці Україна 19 жовтня. Дуже надіюсь, що до нас прийдуть наші глядачі, які люблять нас", - наголосила артистка.

Більше про життя зірок дивіться в наступних випусках "ЖВЛ представляє" у "Сніданку з 1+1",  що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі