Як співали тренери зі своїми підопічними у фіналі "Голосу країни-13": відео виступів

Голос країни
Голос країни-13: як тренери співали зі своїми підопічними у фіналі — дивіться відео

"Голос країни-13": учасники заспівали спільну пісню зі своїми наставниками: дивіться відео

Поділитися:

На телеканалі “1+1 Україна” відбувся фінал європейського сезону "Голосу країни-13". Новий сезон відзняли у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях. Музичний проєкт спрямований на підтримку українського народу, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-13": всі виступи суперфіналу європейського сезону (відео)

У другому етапі суперфіналу проєкту учасники заспівали разом зі своїми тренерами. Розпочала 2-й етап команда Артема Пивоварова. 

Михайло Панчишин та Артем Пивоваров – Маніфест

Ветеран війни Михайло Панчишин заспівав у дуеті зі своїм тренером пісню Артема Пивоварова "Маніфест". 

"Для мене сьогодні честь заспівати з Артемом його пісню "Маніфест", яка стала сучасним гімном української незламності. Я дуже радий, що українська музика набула такої популярності. Це наша ідентичність", - прокоментував Михайло Панчишин.

Христина Старикова та Юлія Саніна - The Hardkiss - Мелодія

"Я дуже рада, що буду співати з Юлією Саніною, адже саме їх викладачі ставили мені у приклад. Співати її пісні для мене дуже відповідально, оскільки вони складні не лише технічно, а й емоційно. Я цю пісню присвячую Донеччині і хочу вкотре заявити, що Донбас - це Україна", - зазначила Христина Старикова. 

Анастасія Чабан та Іван Клименко - KOLA - Під крилом

"Я дуже щаслива, що вийду з Іваном Клименком на одну сцену. Для мене це величезна честь. Ще одна мрія здійсниться на цьому проєкті. Я дуже люблю пісні KOLA, - розповіла Анастасія Чабан.

Юрій Городецький та DOROFEEVA - Думи

"Заспівати з Надією - це для мене нове відкриття у моїй музичній кар'єрі. Я дуже вдячний їй за щирість. Для мене честь заспівати разом з Надією. Пісня за мотивами поезії Тараса Шевченка, яка знайома кожному українцю. Мені важливо, щоб люди продовжували прославляти нашу культуру навіть під час війни", - розповів Юрій Городецький.


Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

Новини по темі