"Голос країни-13": всі виступи суперфіналу європейського сезону (відео)

Голос країни
Голос країни-13: всі виступи суперфіналу за 29 жовтня — відео

13 сезон проєкту "Голос країни": дивіться, як співали суперфіналісти у прямому ефірі.

Поділитися:

Цієї неділі з 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” — фінальний дев'ятий випуск європейського сезону "Голосу країни-13". Новий сезон відзняли у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях. Музичний проєкт спрямований на підтримку українського народу, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як це було: пригадуємо виступи суперфіналістів "Голосу країни-13" на етапі "сліпих прослуховувань" (відео)

Перший етап — виступи суперфіналістів

Майрамік Авоян — Loreen — Euphoria

Розпочинає суперфінал "Голосу країни-13" учасниця з команди DOROFEEVA — Майрамік Авоян. Дівчина родом із Канева, яка своєю історією життя у Німеччині після початку повномасштабного вторгнення надихнула багатьох українців закордоном не зупинятися та йти до своєї мрії. Її виступи на кожному етапі проєкту вражали тренерів та телеглядачів. У фіналі Майрамік виконала композицію Loreen - Euphoria. Якою буде подальша доля учасниці, вирішить глядацьке голосування. 

Анастасія Чабан — YAKTAK — "Уночі"

Молода артистка та фольклористка Анастасія Чабан (STASYA) з першого виступу демонструє, що українська музика та пісні можуть звучати автентично та сучасно не тільки на всю Україну, але й поза її межами. Стася поєднує народні мотиви із сучасним звучанням, а свій унікальний стиль називає "фольк-енд-біт". Задля поширення української культури у всьому світі вона прийшла на "Голос країни-13", адже цей проєкт є стартом її сольної кар'єри. І сьогодні вона змагається за перемогу із піснею співака та випускника "Голосу країни" YAKTAK  — "Уночі".

Христина Старикова — Duncan Laurence — Arcade

За час проєкту виступи учасниці команди Юлії Саніної двічі потрапляли до "Best of the Week" – це найкращі виступи за тиждень з усіх проєктів The Voice , які зараз проходять у світі. 17-ти річна Христина Старикова родом з маленького містечка Мирноград на Донеччині. З перших днів проєкту вона підкорює неймовірними вокальними здібностями. І сьогодні вона вразила композицією нідерландського співака Duncan Laurence — Arcade.

Юрій Городецький — Квітка Цисик — "Місто спить"

Діючий військовий ЗСУ Юрій Городецький родом з Одеської області, з 28-мої окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу. Відео зі співом захисника вже не один раз вірусилися в мережі, за що його назвали "найспівучішим бійцем" ЗСУ. Задля участі у проєкті Юрій вперше за 2 роки взяв відпустку від служби, адже музика — це його пристрасть. Суперфіналіст команди DOROFEEVA виступив зі зворушливою піснею "Місто спить".

Галина Печеніжська — MONATIK — "Направляй мене"

На сцену вийшла учасниця з харківської області, яка своїм талантом і наполегливістю здивувала українську та німецьку спільноти, — Галина Печеніжська з команди Юлії Саніної. Сьогодні на фінал вона привезла хор, який створила в Німеччині з українців. Галина вразила потужним виконанням композиції "Направляй мене" співака MONATIK.

Влад Пелих — Tom Odell — Another Love

На сцені — наймолодший учасник сезону, 16-річний Владислав Пелих з тимчасово окупованого міста в Запорізькій області. Нині хлопець мешкає у Гданську і прагне розвивати українську музику. Суперфіналіст команди Юлії Саніної заспівав хіт Another Love.

Роман Панченко — Океан Ельзи — "Обійми"

На кожному з етапів учасник команди DOROFEEVA додавав у відомі хіти своє бачення. У фіналі Роман виконав пісню, яка зробила його відомим на всю Європу, адже саме її він заспівав на стадіоні разом з гуртом Coldplay на підтримку України.

Михайло Панчишин (Ptashkin) — Queen — The Show Must Go On

Завершив перший етап фіналу "Голосу країни-13" 25-ти річний ветеран війни Михайло Панчишин з позивним «Пташкін». Єдиний суперфіналіст команди Артема Пивоварова вразив потужним виконанням хіта The Show Must Go On.

Другий етап — дуети з тренерами

У другий етап за результатами глядацького голосування пройшли Анастасія Чабан, Юрій Городецький, Христина Старикова, Михайло Панчишин.

►Михайло Панчишин та Артем Пивоваров заспівали хіт "Маніфест".

►Христина Старикова та Юлія Саніна з хітом гурту The Hardkiss "Мелодія".

►Анастасія Чабан та Іван Клименко виконали пісню співачки KOLA "Під крилом".

►Юрій Городецький та DOROFEEVA з композицією "Думи".

Третій етап — виступи суперфіналістів

У третій етап пройшли два учасники — Юрій Городецький та Михайло Панчишин.

►Юрій Городецький — "Києве мій"

►Михайло Панчишин (Ptashkin) — "Невідомий солдат"

І переможцем 13 сезону "Голосу країни" за результатами глядацького голосування став Михайло Панчишин з команди Артема Пивоварова.


Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

Новини по темі