3 знаки зодіаку, яких чекає весілля в липні 2023

Три знаки зодіаку, яких чекає весілля в липні 2023 — 1+1
Pexels

Яким знакам зодіаку пророкують весілля в середині літа?

Поділитися:

Анжела Перл поділилася астрологічним прогнозом на липень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях. Хто вийде заміж у липні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на липень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: чиє життя кардинально зміниться у середині літа

Рак

Повний місяць 3 липня пройде в 7 домі партнерства, стосунків, співпраці, контактів, знайомств і шлюбу. Повний місяць висвітлює щось про когось у вашому житті. Ви побачите людину такою, якою вона є. Можливі результати співпраці, підписання угоди, контракту або пропозиція руки і серця. Можливо, дозрієте на розрив стосунків або розлучення. Повний місяць прояснює ситуацію і показує правду щодо інших людей.

Повний гороскоп на липень для Рака від Анжели Перл читайте за посиланням.

Козерог

3 липня Повний місяць у вашому знаку Козерога. Може змінитися ваша роль соціумі, може змінитися статус, прізвище. ви можете приймати рішення про ваші стосунки.

17 липня Молодий місяць у вашому 7 будинку гороскопа, це сектор шлюбу, відносин, партнерства. Романтичні знайомства, нові стосунки добре розпочинати з 17 липня до 22 липня. 

Повний гороскоп на липень для Козерога від Анжели Перл читайте за посиланням.

Водолій

24 липня Сонце входить у ваш 7 дім гороскопа, що посилює вплив на стосунки, шлюб і ділових партнерів. 23 липня Венера, планета любові, краси, грошей і комфорту, починає свій ретроградний рух, який триватиме до 4 вересня. Це відбувається у вашому 7 домі, який пов'язаний зі стосунками, партнерством і шлюбом. Цей час може бути сприятливим для відновлення стосунків, примирення. 

Повний гороскоп на липень для Водолія від Анжели Перл читайте за посиланням.

Новини по темі