5 найкращих фільмів іменинниці Кейт Вінслет

Найкращі фільми Кейт Вінслет
Фото: Getty Images

Одна з найгарніших і найталановитіших жінок світу святкує своє 44-річчя.

Поділитися:

Сьогодні, 5 жовтня, одна з найвідоміших голлівудський актрис і найгарніших жінок світу Кейт Вінслет святкує день народження. 

Її кар’єра почалася з того, що вона випросила в батька дозвіл вступити в театральну школу, проте там на неї чекали знущання однолітків через надмірну вагу – в 14 років дівчинка важила 80 кг. Незважаючи на приниження, Кейт Вінслет вже тоді виборювала право грати у фільмах. Режисери бачили в ній талант. У 22 роки юна актриса пройшла кастинг у легендарному фільмі «Титанік» з Леонардо Ді Капріо і стала зіркою світового масштабу. 

Сьогодні у Кейт Вінслет безліч ролей у кіно, вона – володарка «Оскара» і багатьох інших кінопремій. Актриса також щаслива дружина та мама трьох дітей. З нагоди дня народження акторки ми підготували для вас добірку із найкращих фільмів іменинниці. 

«Гора між нами», 2007 

Бен і Алекс врятувалися після авіакатастрофи. Тепер вони повинні знайти спільну мову, щоб вижити в екстремальних умовах. Пара вирушає в небезпечну й довгу подорож серед гір та снігу. 

«Життя спочатку», 2008

Дія картини проходить в середині 50-х років. Головні герої – члени невеликої провінційної родини. Френк і Ейпріл Уїллер вважають себе сім'єю середнього класу, несхожою на інші. Вони мріють переїхати в Париж, проте доля приготувала для подружжя декілька неприємних сюрпризів.

«Читець», 2008

Майкл Берг – 52-річний замкнутий у собі адвокат, який постійно думає про своє минуле. Вже майже 40 років йому не дає спокою думка, що він міг кардинально змінити свою долю і не тільки свою. Чи варто думати про минуле, якщо воно вже історія? Або все ще триває?

«Життя Девіда Гейла», 2002

Девід Гейл – чоловік, який спробував жити відповідно до своїх принципів. Проте одного разу відданий батько, популярний професор і затятий противник смертної кари опиниться в камері смертників. За три дні до виконання вироку Гейл погоджується дати інтерв'ю репортерові Бітсі Блум. Поставивши на кін свою власну безпеку, жінка починає розслідувати ті жахливі події вбивства.

«Титанік», 1997

Молоді закохані Джек і Роза знаходять один одного в першому і останньому плаванні «Титаніка», який «ніколи не потоне». Вони не знали, що розкішний лайнер зіткнеться з айсбергом в холодних водах Північної Атлантики, і їх пристрасна любов перетвориться на боротьбу із смертю.

Ще декілька цікавих кінодобірок на нашому сайті:

1. ТОП-5 оскароносних фільмів, які має побачити кожен

2. 7 найгарячіших сексуальних сцен із фільмів, які ти захочеш повторити

3. 5 фільмів із Джулією Робертс, які має подивитися кожен

4. 5 найкращих фільмів Гая Річі, які варто переглянути

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

 

Новини по темі