Ахтем Сеітаблаєв про своє розлучення та весілля доньки: "Я не очікував, що так багато буду плакати" (ЕКСКЛЮЗИВ "ЖВЛ")

Актор та режисер розповів деталі свого особистого життя.

Поділитися:

Актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв нещодавно видав старшу доньку Назли заміж. Весілля відгуляли у вересні 2021. Як Ахтем сприйняв вибір доньки, які були емоції під час святкувань та чи вільне серце зірки? Ексклюзив дізналися в програмі "Життя відомих людей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський прилетів зі Штатів на 8 ефір шоу "Танці з зірками" разом із дружиною

Чи легко було Ахтему, як татові, віддавати свою донечку заміж? Сеітаблаєв зізнався, що не очікував від себе такої емоційності:

Я не очікував, що я такий сентиментальний. Я не очікував, що буду так багато плакати.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Зірка зауважила, що йому імпонує обранець Назли, тому проти їх зустрічей він не був:

Він навмисно приїхав з Бельгії для того, щоб запитати дозволу зустрічатися з донькою. Я запитав у своєї доньки, чи не проти вона. Вона сказала, що він їй подобається.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Актор не приховує, що в його особистому житті теж відбулися зміни: він з'явився на весіллі доньки вже у новому статусі – неодруженого чоловіка. Розлучення було спільним рішенням з другою дружиною чи хтось все ж був ініціатором? Ахтем ексклюзивно зізнався, що перший запропонував це дружині:

Назвали це провиною обидвох. Але, все ж таки, напевно, щось я не так проявляв. Скоріш за все, вплинуло те, що була спільна досить нервова робота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Jerry Heil випустила кліп на честь Дня народження: "Я так боялася, насправді, цього дня"

За чутками, актор, який був у шлюбі з другою дружиною з 2012, вже давно живе з дівчиною, молодшою на 20 років. Однак сам він заперечує, що має будь-які стосунки:

Я дуже складна людина. Я багато працюю, мені подобається те, що я роблю. Я на роботі проводжу, відверто, по 16-18 годин. Тому навряд чи я привабливий наречений.

Дивіться ТОП фільмів про супергероїв, перевірених часом: