Джамала в ЖВЛ розповіла, що її змусило плакати найсильніше у житті (відео)

Джамала в ЖВЛ: що змусило співачку плакати найсильніше у житті

Співачка Джамала відповіла на найцікавіші коментарі підписників.

Поділитися:

Героями оновленого проєкту "Життя відомих людей" з ведучими Тімуром Мірошниченко та Вірою Кекелією стануть як українські знаменитості, так і народні герої, які стали популярними за час війни завдяки своїй самовідданості та патріотизму. Серед таких — співачка Джамала, яка з початку повномасштабного вторгнення росії активно займається благодійними зборами коштів для українських захисників, дітей та постраждалих від війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Другий син допоміг розібратися в багатьох сімейних проблемах”: ведуча ЖВЛ на 1+1 Україна Віра Кекелія в ексклюзивному інтерв’ю розповіла, як народила дитину та врятувала свій шлюб під час війни

Відповідаючи на коментарі користувачів в рубриці "Коменти на коменти", Джамала зізналася, що найсильніше її змусили плакати влаштовані російською армією жахіття в Бучі.

"Я пам'ятаю той момент, коли дізналася про події в Бучі. В той день я тільки прилетіла до Рейк'явіку, де проходив збір коштів для дітей. Тоді я зустріла представниць Ісландії на Євробаченні. Я просто обійняла їх і так розплакалася, як ніколи до цього".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Наша перемога дасть нам те, що ми отримаємо великий голос в новому світі», — Ірма Вітовська у ЖВЛ про акторство

Також Джамала відповіла на коментарі щодо схожості з американською артисткою Шер. Співачка погодилася з підписниками: 

"Так, я завжди схожа на Шер. Ми навіть робили з Ліпсік Батлом на 1+1 пародію на неї. Таким чином я хотіла показати, що дійсно схожа на неї".

Дивіться відповіді Джамали на коментарі підписників в ЖВЛ та не пропускайте нові випуски з понеділка по п'ятницю об 11:00.