Не пропустіть: на "1+1 Україна" покажуть повтор мультфільму "Мавка. Лісова пісня"

Мавка. Лісова пісня: де та коли дивитися повтор

Дивіться повтор найкасовішого українського анімаційного фільму "Мавка. Лісова пісня" на "1+1 Україна"!

Поділитися:

5 січня о 16:50 на телеканалі “1+1 Україна” покажуть анімаційний фільм "Мавка. Лісова пісня". Красивий і зворушливий український мультфільм виробництва студії Animagrad, FILM.UA Group розповідає історію про любов, природу та захист навколишнього середовища. Фільм став важливим культурним досягненням для України і є прикладом того, що українська анімація здатна створювати якісний продукт світового рівня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цікаві факти про найуспішніший український фільм "Мавка. Лісова пісня"

В Україні «Мавка» встановила рекорд серед національних фільмів за касовими зборами та кількістю проданих квитків за часів Незалежності. Також мультфільм став найуспішнішим анімаційним релізом в кінопрокаті України за усі часи, залишивши позаду всі голлівудські анімаційні хіти від Disney, Pixar, Illumination Entertainment тощо.

Персонажів анімаційного фільму озвучили акторка Наталка Денисенко (Мавка), виконавець Артем Пивоваров (Лукаш), Олена Кравець (Килина), Юлія Саніна (Водяниця), Сергій Притула (Фрол), Михайло Хома (Гук).

Дивіться 5 січня о 16:50 на телеканалі “1+1 Україна” повтор найкасовішого українського анімаційного фільму за часів Незалежності "Мавка. Лісова пісня".

Як дивитись "Мавку" на "1+1 Україна": інструкція налаштування каналу

Нагадаємо, для того, аби "1+1 Україна" був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Чим мультфільм "Мавка. Лісова пісня" сподобався глядачам, дивіться:

Новини по темі