П’ять продуктів, які захистять вас від коронавірусу

 Захищаємось від коронавірусу: 5 продуктів для підвищення імунітету
Фото: Unsplash

П’ять найкращих продуктів, які покращать імунітет і знизять ймовірність захворіти ковідом.

Поділитися:

Взимку, коли організм стає особливо вразливим, його завжди атакують віруси. Однак цього року рівень захворюваності у деяких областях навіть перевищив епідемічний поріг. Серед хвороб, які найчастіше вражають українців – ковід. Розповідаємо, за допомогою який продуктів можна покращити імунітет і  вберегти організм від коронавірусу.

Імбир

Фото: Unsplash

Імбир містить вітаміни С, В1 і В2, а завдяки великій кількості амінокислот у складі, здатен живити усі органи. Цей коренеплід активує імунну систему та допомагає знищити віруси в організмі. Він також рятує від втоми та покращує травлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відомо про інноваційний метод лікування раку: дізнавалися у "Сніданку з 1+1"

Куркума

Фото: Unsplash

Куркума володіє протизапальною, противірусною, болезаспокійливою та антимікробною дією. Вона зміцнює імунітет завдяки високому вмісту антиоксидантів. Приправа також багата на кальцій, йод та вітаміни С, Е і К.

Гарбузове насіння

Фото: Unsplash

Гарбузове насіння є джерелом магнію, марганцю, міді й цинку, а також містить клітковину. Окрім покращення імунітету, цей продукт позитивно вплине на ваш сон, настрій та стан шкіри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи корисний денний сон: відповідь сомнолога

Часник

Фото: Unsplash

Часник наділений багатьма вітамінами групи B, а також кальцієм, фосфором та цинком. Він не лише захистить вас від вірусів, а й знизить рівень холестерину й цукру в крові. 

Грейпфрут 

Фото: Unsplash

Грейпфрут є одним із найкорисніших фруктів, який покращує імунітет завдяки високому вмісту вітамінів С та А. Також фрукт корисний для серцево-судинної та нервової систем, до того ж має тонізуючі властивості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підтримувати здоров'я взимку: секрети Соломії Вітвіцької

 

 

Новини по темі